Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 17-25 éves lányok ti milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17-25 éves lányok ti milyen jelet adtok egy srácnak ha kiszúrjátok és bejön nektek és mondjuk randiznátok is vele?

Figyelt kérdés
Tudom mindenki mást de mégis milyet.
2011. jan. 30. 23:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
"Kiszúrtalak, bejössz nekem, randizunk?"
2011. jan. 30. 23:42
 2/16 A kérdező kommentje:
olyanra gondoltam hogy pl sokat nézitek szemeztek vele keresitek a tekintetét/közelségét ilyenekre
2011. jan. 30. 23:46
 3/16 anonim ***** válasza:
odamegyek és egyenesen megmondom neki :D
2011. jan. 31. 00:01
 4/16 anonim ***** válasza:
Azért ennyire tökös nők elég ritkák ,hogy odamenjenek és : hé te ,felszecc má ? :))
2011. jan. 31. 00:07
 5/16 anonim ***** válasza:

Én a kedvesemnek úgy jeleztem, hogy mikor még csak barátkoztunk és ott aludtam, már sokadjára (nem volt semmi szex, mert tiszteletben tartotta, h nem akarom), szóval, mikor úgy éreztem, hogy tényleg több ez mint haverság, akkor hagytam, hogy közelebb jöjjön hozzám, ill. pl konkrétan ott akkor, hajnali öt körül felébredtem, és odabújtam hozzá... ő meg átölelt és aludtunk tovább...

Azóta is együtt vagyunk.

21/L

2011. jan. 31. 00:16
 6/16 anonim ***** válasza:
bökd meg facebookon :D :D :D manapság már ez a menő, a 21. századi csajok már így csinálják ;) :D
2011. jan. 31. 00:16
 7/16 anonim ***** válasza:
Én úgy kezdem, hogy rámosolygok.. ha nem viszonozza, sejtem, hgoy nem jövök be neki, és sztem azért ennyitől nem égtem be:D ha igen, akkor várok hogy ő odajöjjön és mondjuk meghívjon vmire (vagy attól függ, hol történik ez), ha egy ideig nem lép akkor valszeg csak nem mer, akkor odamegyek én, feltételezvén hogy lekoptatni csak nem fog mert akkor nem mosolygott volna vissza... ez a szuperegyszerű és egyben szuperbiztos taktikám:D
2011. jan. 31. 00:23
 8/16 anonim ***** válasza:
pofonvágom egy téglával, és megbököm facebookon.
2011. jan. 31. 01:36
 9/16 anonim ***** válasza:

Hát akkor nagyon ritka az ilyen csaj ,aki mosojjal jelezte

1b.nőm volt azt is nagynehezen megkaptam

Vagy én nem vagyok figyelmes vagy túl ronda vagyok h senki nm mosolygott

2011. jan. 31. 01:59
 10/16 anonim ***** válasza:

En volt mar, hogy megmondtam a sracnak, hogy tetszik (o persze, mintha meg se hallotta volna)

De szoktam mosolyogni azokra akik tetszenek (de mostanaban azokra is akiket ismerek)

En szemely szerint nem merek sokaig a szemebe nezni, sokat nezni a sracot szoktam, de csak akkor, ha nem lat.

18/L

2011. jan. 31. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!