Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17-25 éves lányok ti milyen jelet adtok egy srácnak ha kiszúrjátok és bejön nektek és mondjuk randiznátok is vele?
Én a kedvesemnek úgy jeleztem, hogy mikor még csak barátkoztunk és ott aludtam, már sokadjára (nem volt semmi szex, mert tiszteletben tartotta, h nem akarom), szóval, mikor úgy éreztem, hogy tényleg több ez mint haverság, akkor hagytam, hogy közelebb jöjjön hozzám, ill. pl konkrétan ott akkor, hajnali öt körül felébredtem, és odabújtam hozzá... ő meg átölelt és aludtunk tovább...
Azóta is együtt vagyunk.
21/L
Hát akkor nagyon ritka az ilyen csaj ,aki mosojjal jelezte
1b.nőm volt azt is nagynehezen megkaptam
Vagy én nem vagyok figyelmes vagy túl ronda vagyok h senki nm mosolygott
En volt mar, hogy megmondtam a sracnak, hogy tetszik (o persze, mintha meg se hallotta volna)
De szoktam mosolyogni azokra akik tetszenek (de mostanaban azokra is akiket ismerek)
En szemely szerint nem merek sokaig a szemebe nezni, sokat nezni a sracot szoktam, de csak akkor, ha nem lat.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!