Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17-25 éves lányok ti milyen jelet adtok egy srácnak ha kiszúrjátok és bejön nektek és mondjuk randiznátok is vele?
Figyelt kérdés
Tudom mindenki mást de mégis milyet.2011. jan. 30. 23:40
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Most vagy én vagyok hülye és bemagyarázom magamnak vagy nem tudja mit akar. Mert nézett egy csaj több napon át meg mosolygott rám. És nem tudom mit higgyek.
2011. jan. 31. 19:46
12/16 A kérdező kommentje:
Ja az lemaradt hogy odamentem hozzá és elhívtam de nem jött randizni mert fájt a lába mert műtötték neki (ami igaz is mert utólag megtudtam hogy tényleg műtötték neki). Aztán tovább nézett és mosolygott akkor kértem el a telószámát ide is adta. De azt mondta hogy nem akar semmit. Szerintetek most csak szórakozik és én értettem félre vmit vagy ő sem tuda azt hogy mit akar valójában?
2011. jan. 31. 19:50
13/16 anonim válasza:
Hát odamentem és megmondtam neki.
DE már nem tennék ilyet, amúgy mindig ŐT nézem!!!:D
14/16 anonim válasza:
ha nem láthatom személyesen, felveszem msnre,facebookra:D
és az msn beszélgetésekből minden kiderűl:P
15/16 anonim válasza:
Ajánlom a testbeszéd tudományát, egész jó magyar nyelvű szakirodalma van, sokat tud segíteni ha van egy ilyen jellegű könyv a polcodon.
16/16 anonim válasza:
rámosolygok, bróbálok minnél többet a közelébe menni a srácnak, hozok fel valamilyen témát, vagy csak simán figyelem, és ha észre veszi akk a szemébe nézek rámosolygok és elforditom a felyem, mint ha valami más dolgom lenne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!