Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 év körüli lányok, randiznátok egy 24 éves sráccal?
Figyelt kérdés
Van egy 17 éves lány, nemrég találkoztunk egy rendezvényen.Szeretném közelebbről is megismerni,de úgy vagyok vele,hogy ha a helyében lennék, lehet, hogy megijednék egy kicsit, hogy mit akar tőlem egy hét évvel idősebb srác.2010. okt. 11. 22:06
1/12 anonim válasza:
Eléggé fatökü lehetsz, ha egy Veled egykorúval nem tudsz mit kezdeni...
2/12 A kérdező kommentje:
Gondoltam ezzel kezditek, egyébként tudnék velük is. Viszont ő egy olyan lánynak tűnik, aki értelmesebb, mint néhány korombéli lány.Meg olvastam már itt az oldalon nagyobb korkülönbségről is. Amúgy csak egy elméleti kérdés.
2010. okt. 11. 22:18
3/12 anonim válasza:
Én 19 vagyok,de ha egy 26 éves értelmes férfi hívna találkozóra elmennkék.
Probáld meg csak ne tólakodóan sz.tem ennyi
4/12 anonim válasza:
Én jártam már 6 évvel fiatalabb csajjal. Próbáld meg nyugodtan.
(Megjegyezném, hogy szüleim között 7 év a korkülönbség és tökéletesen megvannak.)
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hozzászólásokat :-)
2010. okt. 11. 23:05
6/12 anonim válasza:
Igen:D Ha nem randiznék vele, annak nem a korkülönbség lenne az oka..
7/12 anonim válasza:
A harmadik feleségem 22 évvel fiatalabb nálam. Ez akkor most gáz? Fatökű vagyok?
8/12 anonim válasza:
Nekem 17 évesen volt az első kapcsolatom a párom 9 (!) évvel volt idősebb nálam, bár tény, hogy simán elment 20-nak. Szóval részemről gyértelműen igen, de egy 24 éves is tud annyira lerobbant lenni, hogy jó, ha 30-nak nézik... Mindenesetre, ha bejön, akkor magasról teszek a korára. :)
Legalább lehet heccelni a retrós rajzfilmekkel, meg ha van egy maradi beszólása, akkor is lehet húzni a korával. :D Jó kapcsolatban jó móka az ilyen.
9/12 anonim válasza:
ez nem vészes, az gázabb lenne, ha a csaj 15, te meg 22. De erre is millió példa van..Nyugodtan, nincs ezzel semmi baj.
10/12 anonim válasza:
Mit kell ezen megkérdezni? Az egyik barátnőm pontosan 17, én pedig pontosan 24 voltam, amikor megismerkedtünk. Másfél évig jártunk egymással. Van még kérdés? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!