Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak ezek a rendes lányok?
Manapság annyian befordultak,és várják az igazit közben meg elszalasztanak embereket.. Válogatnak végtelenül és belefeledkeznek abba,hogy ki kedves,őszinte és tervező tipusú fiú..
Szóval sok lány arra megy hogy helyes jóképű magas pasi legyen.
Nektek mi a véleményetek erről?
Hol vannak a rendes,kedves,apróságokat értékelő lányok akiknek nem gond ha nem épp magas vagy full extrás a pasi? És inkább,ilyen visszafogott nyugodt,őszinte és stabil érzelműek? Ti ismerek még ilyet egyáltalán?
Úgy el vagyok bizonytalanodva..
24/F
Én annak tartom magam szerénynek és visszafogottnak. Kevés barátom is van, mer mindenki azt mondja hogy " te olyan más személyiség vagy". Én minden kis apróságnak tudok örülni ( az élet kis apró oromei)
De azt tapasztalom hogy a pasiknak nem a visszafogott szerény csajok kellenek. Azt tapasztalom én is hogy már a pasik inkább egy laza menetre vágynak és hasta luego, nem nagyon akarnak komoly kapcsolatot :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!