Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol vannak ezek a rendes lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 24 kisfarkas kérdése:

Hol vannak ezek a rendes lányok?

Figyelt kérdés

Manapság annyian befordultak,és várják az igazit közben meg elszalasztanak embereket.. Válogatnak végtelenül és belefeledkeznek abba,hogy ki kedves,őszinte és tervező tipusú fiú..

Szóval sok lány arra megy hogy helyes jóképű magas pasi legyen.

Nektek mi a véleményetek erről?

Hol vannak a rendes,kedves,apróságokat értékelő lányok akiknek nem gond ha nem épp magas vagy full extrás a pasi? És inkább,ilyen visszafogott nyugodt,őszinte és stabil érzelműek? Ti ismerek még ilyet egyáltalán?

Úgy el vagyok bizonytalanodva..

24/F

2016. júl. 25. 13:53
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, kedves utolsó ez jó megfogalmazás.. Írjatok még :)
2016. júl. 25. 16:42
 12/25 anonim ***** válasza:
49%

Kihalás szélén állóvá váltak. Helyükre léptek azok a lányok, akik azt állítják, hogy ilyenek meg még rengeteg barátnőjük is. A realitásérzéktől pedig mentesek! :D

Szó, mi szó, tényleg kevés az ilyen lány. Javítsd a felszínes tulajdonságaid és legalább felszedhetsz olyanokat, akik ugyan nem ilyen szintűek, de simán ellehetsz velük.

2016. júl. 25. 16:50
 13/25 anonim ***** válasza:
79%
24 év alatt nem hiszem, hogy minden nőtípussal talákoztál, ezért ne tegyél fel ilyen kérdéseket. Nagyon sok tündéri lány létezik, aki a belsőt sokkal többre tartja, mint a cm-t, meg a jóképet, főleg apa pénzét, csak jó helyen kellene keresni.
2016. júl. 25. 16:52
 14/25 anonim ***** válasza:
51%

13-as

Igazad van, valóban sok ilyen lány van, csak kérdés, hogy mennyire elhízottak azok a lányok?

Egy dagadt lánytól nem nagy feature a belátás és elfogadás.

Szükségből erényt, tudod...

2016. júl. 25. 16:58
 15/25 anonim ***** válasza:
56%

"Nagyon sok tündéri lány létezik, aki a belsőt sokkal többre tartja, mint a cm-t, meg a jóképet, főleg apa pénzét, csak jó helyen kellene keresni."

Na és mégis hol lenne az a jó hely?

2016. júl. 25. 17:00
 16/25 anonim ***** válasza:
68%

#13: Engem is érdekelne, hogy hol van ez a jó hely. Találkoztam már ilyen tündéri lánnyal, de mindegyikük csak ideig-óráig volt ilyen.

Rengeteg tündérinek TŰNŐ lánnyal találkoztam, de igazából egyikük sem volt az. Összejöttek egy adott pasival, de ha valahogy egy helyesebbnél esélyük lett, egyből dobták. És eddig az összes lány, akit ismertem, csak magasabb pasival volt hajlandó járni

Szóval, hol a jó hely?

2016. júl. 25. 17:32
 17/25 anonim ***** válasza:
59%
Dettó ugyanazok a tapasztalataim, mint a 16-osnak. Sok lány állította már magáról, hogy neki a belső a fontos, meg hogy nincs semmi baj velem, aztán azért nem kellettem nekik, mert nem nézek ki elég jól. Vagy hogy neki sok idő kell, hogy megbízzon egy pasiban és kialakuljon a szerelem, aztán egy hét múlva összejön egy kannal, akit aznap ismert meg, viszont szívdöglesztően néz ki.
2016. júl. 25. 17:50
 18/25 anonim ***** válasza:
65%

17-es

Neki sok idő kell, hogy megbízzon egy pasiban és kialakuljon a szerelem... ha nem vagy magas és jóképű. Hidd el nekem, hogy 185 cm vagy km/h felett felgyorsulnak ezek a dolgok a női agyban.

2016. júl. 25. 17:57
 19/25 anonim ***** válasza:
68%
Azért ha választhatnál egy gyönyörű, értelmes és kiváló belsővel rendelkező lány és egy csúnyácskább, ducibb, de szintén olyan jó belső tulajdonságokkal bíró csaj közül akkor vajon melyiket választanád? :) Nem minden jóképű, magas pasi bunkó, és valljuk be, hogy a férfiaknak ugyanúgy (ha nem jobban) fontos az ellenkező nem külseje. Ahhoz, hogy kialakuljon valami, elengedhetetlen a vonzalom. Aki nem tervez hosszú távra, az meg persze, hogy a legszexibbeket próbálja levadászni. Aki komolyabb kapcsolatat keres, az meg értékelni fogja a természeted, de csak ha vonzódik hozzád! Ahhoz meg, hogy kialakuljon a kémia, nem feltétlen szükséges a legjobb pasinak lenni, mindenkinek más jön be. Én is 2 éve vagyok egy olyan sráccal, akinek imádom a belső tulajdonságait, és nekem nagyon bejön, de szerintem sok lány nem tartaná "helyesnek".
2016. júl. 25. 21:48
 20/25 anonim ***** válasza:
36%

"Azért ha választhatnál egy gyönyörű, értelmes és kiváló belsővel rendelkező lány és egy csúnyácskább, ducibb, de szintén olyan jó belső tulajdonságokkal bíró csaj közül akkor vajon melyiket választanád?"

Ha belsőre teljesen egyformák, akkor nyilván a szebbet, de ez elméleti kérdés. A valóságban mindig van valami különbség, és az bármilyen apró is, az alapján döntenék, nem külső alapján.

"Ahhoz meg, hogy kialakuljon a kémia, nem feltétlen szükséges a legjobb pasinak lenni, mindenkinek más jön be."

Nem igaz. Minden nőnek szinte teljesen ugyanazok a férfiak jönnek be: magas, izmos, férfias arcú, sötét hajú, kék szemű, szakállas vagy borostás, de szőrtelen testű. Ezek közül legfeljebb egy-két dologban lehet eltérés, de nem mindben, a magasságot pl. minden nő díjazza, sőt elvárja.

2016. júl. 26. 06:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!