Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vagytok rendes lányok? Hosszú távú kapcsolatot keresek!
Figyelt kérdés
Egy 23 éves srác vagyok aki belefáradt a netes társkeresőkbe meg a szórakozó helyeken való ismerkedésbe. Rá kellet jönnöm hogy a mai világban sajnos a legtöbb ember felszínes és anyagias ami nagyon megnehezíti a "normális" pár megtalálását. Ezért vagyok most itt szeretnék lányokkal (18 fölött) megismerkedni kép nélkül. Elbeszélgetünk kicsit megismerjük egymást aztán ha mind a ketten úgy gondoljuk megbeszélünk egy randit egy nyilvános helyen. A többi meg megy a maga útján. Szóval ha hasonló helyzetbe vagy, esetleg csak szívesen ismerkednél kapcsolat teremtés céljából, és "normális" vagy akkor kérlek írj vagy komiba vagy privátba. Köszönöm annak aki elolvasta. Szép napot rendes lányok ;)2014. okt. 2. 11:39
2/6 Froncsi válasza:
"belefáradt a netes társkeresőkbe ..... Ezért vagyok most itt szeretnék lányokkal (18 fölött) megismerkedni kép nélkül."
Mivan? :D
MIVAN? :D :D
3/6 anonim válasza:
Még jó, hogy GYK-ra jössz csajozni ha unod a netes társkeresőt. Tudod, Hitler is megunta az antiszemitizmust, ezért inkább megölt egy rakat zsidót XD
5/6 anonim válasza:
az ilyen lányokat sehol nem fogod megtlaálni mert nincsenek neten és nem élek közösségi életet.
bár az is erősen relatív mi a rendes neked.
keresztény társkereső?
6/6 anonim válasza:
szerintem egész rendben van a kérdés :D mondjuk egy lakhelyet igazán írhattál volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!