Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz megijedni amikor a lány egy olyan képet küld amin nagyon szexi, nagyon jól néz ki?
1
Ezt hogy érted? Azért megvannak a súlycsoportok.
Kettes
Ja még nem. Nemrég küldött
3
Szörnyű eset. Én is haragudnék a lányra. Viszont lehet arra számított, hogy lehengerled a dumáddal :)
ma 22:39
Akkor én a helyedben küldenék neki minél előbb, hogy feleslegesen ne agyalj..Mellé pedig lehet, pont esete vagy lánykának és hepiend.
8
Nem agyalok. 99 % biztos hogy nem vagyok az esete...max azért adna esélyt mert elég sok évvel idősebb vagyok...ha bejönnek az idősebb pasik :) De egyébként lemondtam az ügyről.
7
Ja én is jártam hasonlóképpen
olyan is volt hogy 3 randira jött el és a végén azt mondta hogy nem akar tőlem semmit. De volt olyan is hogy 7 randi amiután kimondta, hogy csak baráti viszony elképzelhető. Kicsit idegesítő. Amúgy értem, hogy barátként akartak, mert jó fej vagyok, meg minden meg el lehet beszélgetni sok mindenről velem és meg is tudom őket nevettetni ha kell...de akkor is, időveszteség és társkereső oldalon az férfi nem azért van hogy barátokat szerezzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!