Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miként vélekedtek arról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miként vélekedtek arról, hogy a facebook-on mindenki szépnek, gazdagnak, sikeresnek mutatja magát?

Figyelt kérdés
2016. júl. 21. 17:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ez azért túlzás, nekem egy csomó ismerősöm van, aki egyáltalán nem látszik szépnek,gazdagnak, sikeresnek a facebook alapján. Persze mindenki próbálja az előnyösebb oldalát mutatni, de ez teljesen természetes, ebbe semmi meglepő nincsen. A facebook nem arra való, hogy kiteregessük a szennyest, hanem inkább kapcsolattartásra, vagy adott esetben arra, hogy megosszuk másokkal , hogy mi történik velünk. Én mondjuk nem sok képet teszek föl, évente max párat, ha éppen elutazom valahova, pl. most amikor voltam Ausztráliában, vagy télen amikor síeltem Svájcban, vagy tavaly amikor Kínába utaztam, ilyesmiket, ezeket nem azért rakom ki, h gazdagnak mutassam magam(nekem nem kell annak mutatnom magam, mert tényleg elég jól állok anyagilag, nem kell erőlködnöm ilyesmivel, van jobb dolgom is) hanem csak simán magát az élményt osztom meg, aztán mindenki eldöntheti, h tetszik e neki vagy nem. Engem nem zavar ha mások a sikereiket rakják ki, általában örülök az ő sikerüknek, boldogságuknak. Sokkal jobb mintha ilyen negatív, irigy, lelombozó, vagy gyűlölködő posztokat raknának fel.
2016. júl. 21. 18:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Sokaknak jobb a szépet, a jót, egy mondvacsinált álomvilágot mutatni. Nem értem az embereket, hogy miért nem mernek szembenézni a nagybüdös valósággal (Tisztelet a kivételnek!).
2016. júl. 21. 23:24
 13/13 Sunshinedoll ***** válasza:
Bennem nem generálja a haragot mások képmutatása :D
2016. júl. 22. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!