Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony, nem jóképű fiúk, nektek hogyan lett barátnőtök, ilyen pocsék külső adottságokkal hogyan lehet sikeresnek lennei a lányoknál?
1. Keresgélj az alacsonyabb lányok között
2. Keresgélj a kevésbé szép lányok között (nem akarom azt írni hogy a csúnyák között)
3. Legyél humoros, közvetlen
4. Nincs 4. :D
#4, elrontottad! Ezt így kell :D :
1. Keresgélj az alacsonyabb lányok között
2. Keresgélj a kevésbé szép lányok között (nem akarom azt írni hogy a csúnyák között)
3. Legyél humoros, közvetlen
4. ?????
5. Profit!
Engem sose érdekelt hogy néz ki egy pasi, a lényeg, hogy kedves legyen, és figyelmes, lehessen vele beszélgetni bármiről... :)) Jó humora legyen, és ne legyen szégyenlős... :PP De lehet hogy csak én gondolom így...
17/L
A párom ilyen, imádom, de el kell ismerni, hogy nem valami szerencsés a külseje.
Viszont nagyon okos, hihetetlen jó humora van, és egyezik a gondolkodásunk. Igazából a humorával fogott meg, de az esze miatt vagyok belé nagyon szerelmes, mert az alacsonysága ellenére fel tudok nézni rá :)
Kisbarátom ne csüggedj!
jó humorral nagyon sok csajnál jó lehet lenni, de ne az elcsépelt vicc oldalakból meríts, olvass Rejtő Jenő könyveket. a külsőről annyit divatos még lehetsz ha jóképű nem is vagy, de gyanítom fiatal vagy, úgy hogy ez valószínű csak átmeneti megoldás, majd a hormonok+évek kombináció kikupál. próbálj egyéniség és nem pedig valami utánzat lenni. ha érdekes vagy felfigyelnek rád. a magasság dolgot pedig felejtsd el nyugodtan, a tomcruse nevű ürgét egy 12 éves 140 centis kislány is lefejelhetné. szóval kitartás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!