Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A jóképü srácok miért gondoljá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jóképü srácok miért gondolják azt, hogy nem számit a külső?

Figyelt kérdés
Kipróbálták már milyen amikor az ember nem magas/joképü?
2013. jan. 4. 15:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én csúnya vagyok, és mégis azt vallom hogy nem számít a külső :) Még annál a lánynál sem, aki azt mondja hogy neki sokat számít. azt a lányt is meghódíthatja egy csúnyább fiú.
2013. jan. 4. 15:25
 2/15 anonim ***** válasza:
Magas vagyok, a testem is jó és jóképűnek is tartanak. Mégis úgy vettem észre(lehet hogy ez csak egy egyedi hiba a mátrixban, nem tudom...), hogy nem csak nekem van nőm.
2013. jan. 4. 15:25
 3/15 A kérdező kommentje:
ok, de általánosan a joképüeknek jobban megy a csajozás. Most azon felesleges beszélni, hogy csunyaként is összejöhet neked jo csaj...csak éppen sokkal többet küszködsz érte.
2013. jan. 4. 15:26
 4/15 anonim ***** válasza:
Szerintem tudhatják, hogy nem számít. mégpedig azért, mert van agyuk. Elég csak nyitott szemmel járni, és elég evidens, hogy nem mindenki felel meg a társadalom által tartott szépnek, akinek párja van. Nem nagy misztikum kell erre rájönni, csak normálisan kell gondolkozni, meg szétnézni magunk körül ,ahelyett, hogy fújnánk a lótúrós marhaságot ész nélkül.
2013. jan. 4. 15:27
 5/15 A kérdező kommentje:

nananaNA!

figyi nekem majdnem egy évig kellett járni csajozni elég sokat, hogy legyen 1 csajom. Érted? Egy évig járni bulikba, neten ismerkedni, stb, küszködni, hogy legyen egy barátnöm. Mások meg eljárnak bulizni és legalább egyéjszakásaik is gyakran vannak. Velem nagyon kis %-ban jöttek el a lányok még akár csak dugni is. Mondjuk olyan 2-3%...randi után mindenki kioffolt mindenféle mondvacsinált indok miatt. PL hogy ilyen vagyok olyan vagyok. Más srácok még rosszabbak mint én, de mivel joképüek ezért ugyanazok a csajok inkább ket választják.

2013. jan. 4. 15:29
 6/15 anonim ***** válasza:

# 3

És? A te fejedet is könnyebben elcsavarja egy gyönyörű lány, mint egy csúnyácska, nem?

2013. jan. 4. 15:30
 7/15 A kérdező kommentje:
alapbol nincsenek nagy igényeim. Nekem tökéletesen megfelelt volna 1 átlagos szépsgéü lány. De anno még ezek is leráztak. Max a csufik akartak volna összejönni. Nekik én voltam a jo pasi. MOst ugyan van csajom, aki tetszik nekem és viszont, de hogy mennyi küszködés árán lett arról rossz beszélni is
2013. jan. 4. 15:32
 8/15 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy másokkal foglalkozol, nem magaddal. Ez nem jó felfogás. Teljesen mindegy hogy másoknak milyen könnyű a csajozás, nem számít. Neked ennyire megy, ez van, ha sírsz, attól még neked nem lesz jobb, nem fog leszállni egy tündér és vonzóvá tenni, csak azért mert szerinted te megérdemled, meg úgy gondolod hogy neked is járni, ami néhány embernek megadatott. Az élet nem így működik. Fogadd el hogy ez van, vagy változtass rajta, de ha azt hajtogatod hogy ez nem fair, azzal semmire nem mész. Az élet sajnos nem fair, van akinek könnyebb valami, van akinek nehezebb, ez van. De nem is számít. Tök midnegy hogy mással mi van, magaddal törődj.
2013. jan. 4. 15:36
 9/15 anonim ***** válasza:
Ha csúnya vagy, akkor mindek kell neked átlagos szépségű lány? Nem csodálom, hogy 1 évig tartott, amíg találtál olyan lányt, aki nem a saját szintjén keresett partnert, hanem alatta. Nem értme miért akar csúnyaként vki jó nőt, annak legyen csak egy csúnya bnője
2013. jan. 4. 15:38
 10/15 anonim ***** válasza:

Nem akarlak megserteni, mi sem all tolem tavolabb, de amit itt elovezetsz, az az onsorsrontas tipikus esete...

Van baratnod, akivel vonzodtok egymashoz, nem? Akkor most mar minek kattogsz azon, hogy kinek hogyan es mennyire megy az ismerkedes, meg minek szazalekokkal dobalozni?

Ideje lenne inkabb a boldogsagra koncentralni a baratnoddel!

2013. jan. 4. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!