Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha ezt elmondják nekem mit gondoljak?
Figyelt kérdés
Magamról:Magas vagyok(185cm),vékony,sportos test alkatú,barna haj és szem,kreól bőr,viccesnek és humorosnak tartanak,mondják a lányok milyen jól ellehet velem beszélhetni és, hogy figyelek arra, amit mondanak,okos vagyok,de zárkózott természetű
Az osztályból 2 lány mondta, hogy ha nem lenne barátja járna velem és több lány mondta, hogy szülei győzködik azzal, hogy járjon velem mert milyen okos és jóképű vagyok.Ezek a lányok tetszenek nekem külsőleg és némileg belsőleg is.Azt nem tudom bejövök-e neki vagy csak úgy mondják.
F/16
2013. jan. 1. 16:29
1/2 anonim válasza:
10 év múlva jó pasinak fognak tartani, ha addig nem dobod el a fejed:DD
2/2 A kérdező kommentje:
Agyban mindig rendben vagyok. Tanulással és az életem megalapozásán dolgozom. Nem áldozom fel sok év tanulást és munkát azért, hogy járjak egy ribanccal, akit ezelőtt ki tudja ki döngetett meg. Úgy vagyok vele saját életem az első nőt bármikor találhatok.
2013. jan. 1. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!