Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randinak fagyizás?
A koktélt meg lehúzod. Semmivel se tartalmasabb randi, mint a fagyizás.
Gondolom mindkettőtöknek az a gondja, hogy egy gombóc fagyi 200, egy koktél 2000.
A libegőzés nem jó randi. Kicsit olyan, mintha magában azt unnád, hogy a sráccal vagy, kell valami szórakozás, hogy jól érezd magad.
És az se olcsó.
A fagyizás-sétálás alatt tudtok ismerkedni, beszélgetni, csak egymásra figyeltek, stb. Nem tudom mi a gond vele. Elsőre tökéletes.
8-as vagyok. Ha ráadásul messze is van a libegő, akkor főleg ne válaszd azt, hisz oda is kell jutni, ha esetleg együtt mentek már útközben elunhatjátok magatokat ha külön az meg elég fárasztó szerintem.
Az utolsó hozzászólónak igaza van abban, hogy a fagyi olcsóbb is, így ismerkedésre tökéletes. Később majd elmentek koktélozni, stb. ha már biztos a dolog.
Ha jól kijöttök akkor minek az extra program? Elmentek fagyizni aztán dumáltok amíg jól esik. Utána, ha tetszik a csávó felveted, hogy megihatnátok valamit, ugyan mikor érne rá?
Majd az esküvőn gondolj bölcs tanácsomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!