Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randinak fagyizás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randinak fagyizás?

Figyelt kérdés
Van egy srác akit már ismerek személyesen is régebb óta, most viszont randira hívott, fagyizós, sétálós randira. Nem tartom túl jó ötletnek persze ezt nem tenném szóvá. Arra gondoltam hogy milenne ha valahogy átszervezném mondjuk egy koktélozásra, vagy libegőzésre. De nem tudom hogy csináljam kevésbé feltünően, segítenétek?:D 20L
2016. júl. 19. 23:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

A koktélt meg lehúzod. Semmivel se tartalmasabb randi, mint a fagyizás.

Gondolom mindkettőtöknek az a gondja, hogy egy gombóc fagyi 200, egy koktél 2000.

A libegőzés nem jó randi. Kicsit olyan, mintha magában azt unnád, hogy a sráccal vagy, kell valami szórakozás, hogy jól érezd magad.

És az se olcsó.

A fagyizás-sétálás alatt tudtok ismerkedni, beszélgetni, csak egymásra figyeltek, stb. Nem tudom mi a gond vele. Elsőre tökéletes.

2016. júl. 20. 08:34
 12/16 anonim ***** válasza:

8-as vagyok. Ha ráadásul messze is van a libegő, akkor főleg ne válaszd azt, hisz oda is kell jutni, ha esetleg együtt mentek már útközben elunhatjátok magatokat ha külön az meg elég fárasztó szerintem.

Az utolsó hozzászólónak igaza van abban, hogy a fagyi olcsóbb is, így ismerkedésre tökéletes. Később majd elmentek koktélozni, stb. ha már biztos a dolog.

2016. júl. 20. 10:45
 13/16 Fke ***** válasza:

Ha jól kijöttök akkor minek az extra program? Elmentek fagyizni aztán dumáltok amíg jól esik. Utána, ha tetszik a csávó felveted, hogy megihatnátok valamit, ugyan mikor érne rá?

Majd az esküvőn gondolj bölcs tanácsomra.

2016. júl. 22. 16:41
 14/16 Titusztitusz ***** válasza:
Nem értem hogy miért nem tetszik neked a "fagyizós-sétálós randi"?Pedig ELSŐ RANDINAK annál ideálisabb nincs is...
2016. júl. 22. 17:02
 15/16 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek! Vegul nem lesz belole semmi, megmutatta a valodi oldalat:D
2016. júl. 23. 00:11
 16/16 anonim ***** válasza:
Ti nők olyan könnyen ítélkeztek, kérdező...
2016. júl. 23. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!