Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randinak fagyizás?
Nem tudom, hogy most én vagyok-e ennyire egyszerű, de én simán megkérdezném tőle a fagyi nyalása után, hogy nincs-e kedve libegőzni, vagy koktélozni egyet.
Általában ilyen randikon az emberek olyan dolgokba is belemennek, amibe amúgy nem szoktak, szóval valszeg igen lesz a válasz. Mit kell ezen túlkombinálni?
Én sem értem, mi a probléma. Ha jól kijöttök, akkor végigbeszélgetitek a délutánt, ha nem, jobb is, ha kiderül.
Komolyan, vannak, akiknek semmi sem jó. :D
Ha már az első randiötletét kritizálod, mi lesz később???
Ha jól elvagytok, megvan a közös hang, akkor így is elnyúlhat hosszúra. Engem pl. a párom az első randin egy teaházba vitt el (szerintem hasonló a fagyizáshoz, mert ott nyaltok, itt ittunk), én is féltem tőle kicsit, hogy mi van ha unalmas lesz, felhörpintjük a teát és utána miről fogunk beszélni, de nem volt gond, jöttek a témák maguktól.
Még jó pár éve volt egy olyan randim is, hogy csak simán sétálni hívott a srác, ettől is féltem, de utólag rájöttem kár volt. Kínos csend nem volt, téma is volt bőven, de szegény olyan sokat beszélt, hogy alig lehetett lerázni, szerencsére a cipő feltörte véresre a sarkam, így mikor már látszólag folyt belőle a vér sikerült lerázni.
Szerintem bizonyos szempontból jobb is a "sima" beszélgetős fagyizós, sétálós randi, hisz így meg tudod ismerni a másikat. Persze koktélozás és libegőzés közben is, de egyiknél fennáll az esély, hogy alkohol befolyása miatt felszabadultabbak lesztek, mint egyébként és ez később csalódáshoz vezethez, a libegőzés nem rossz ötlet, de ezt akár közben is bedobhatod. Én nem szervezném át, esetleg felvetném ötletnek, hogy séta közben megejthetnétek ezt is akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!