Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiztam egy sráccal netes társkereső oldalról. Jól sikerült az első randi, viszont teljesen paff lettem, mikor közölte, hogy a második randit a lakásán képzeli el. Mit szóltok?
Én nem így képzeltem ezt az egészet.Azt hittem majd hetekig randizgatunk,megismerjük egymást fokozatosan s. Erre meg jön ezzel...nem mintha nem tetszene a pasi,de nem fogok egy vadidegennel a második randin lefeküdni :S :S
23/L, a srác 36/F
Azt,h te hülye vagy.
-Mit akarsz te egy 36 évessel?
-Megb@szatni magad. Ennyi.
10:39-est írásában van a lényeg. Másrészt mit akarsz egy 36-évestől? A saját korosztályodban nem tudnál halászni?
Több, mint valószínű, hogy azzal számol, hogy majd kielégíted...
4 év múlva negyven lesz, mire Te a fénykorodat éled, mit akarsz sz@rakodni egy ilyennel? Nem furcsa, hogy ennyi idősen nincsen normális párkapcsolata, és rögtön kap az alkalmon, hogy egy hozzá képest kis csajjal egyből elmegy?
Remélem megjön az eszed.
22f
azért emeltem ki a kérdést,mert kíváncsi voltam,milyen vélemények jönnek még rá. Amúgy akkor utána az történt,
hogy mondtam neki, hogy moziba menjünk,mire ő: hogy ő a saját lakásán akar velem dvdzni...ebbe nem mentem bele,azóta nem is keresett...aztán irt egy olyan e-mailt hogy alakulóban van vmi kapcsolata szóval ennyi. Tehát csak megb...ni akart ...jól éreztem anno. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!