Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiztam egy sráccal netes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiztam egy sráccal netes társkereső oldalról. Jól sikerült az első randi, viszont teljesen paff lettem, mikor közölte, hogy a második randit a lakásán képzeli el. Mit szóltok?

Figyelt kérdés

Én nem így képzeltem ezt az egészet.Azt hittem majd hetekig randizgatunk,megismerjük egymást fokozatosan s. Erre meg jön ezzel...nem mintha nem tetszene a pasi,de nem fogok egy vadidegennel a második randin lefeküdni :S :S

23/L, a srác 36/F

2010. ápr. 16. 12:45
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
én alapból nem járnék ilyen időssel, am meg mond meg neki h te h képzelted és nem szeretnél még felmenni... ha ezt megérti akk lehet h komoly kapcsolat is lesz belőle és addig fog veled kávézgatni egy presszóba míg te úgy nem érzed. Am meg nem biztos h le akart fektetni, csak gondolj bele h pasi lusta ő ahhoz h kimenjen... neki kényelmesebb otthon készülődni. am meg úgy is lehetne ha látod h nyomul meg stb akk elmész és kész. ha nem engedne el jól tökön rúgod azt kész xD
2011. febr. 5. 11:20
 22/27 anonim ***** válasza:

Azt,h te hülye vagy.

-Mit akarsz te egy 36 évessel?

-Megb@szatni magad. Ennyi.

2011. febr. 5. 11:23
 23/27 anonim ***** válasza:

10:39-est írásában van a lényeg. Másrészt mit akarsz egy 36-évestől? A saját korosztályodban nem tudnál halászni?

Több, mint valószínű, hogy azzal számol, hogy majd kielégíted...

4 év múlva negyven lesz, mire Te a fénykorodat éled, mit akarsz sz@rakodni egy ilyennel? Nem furcsa, hogy ennyi idősen nincsen normális párkapcsolata, és rögtön kap az alkalmon, hogy egy hozzá képest kis csajjal egyből elmegy?

Remélem megjön az eszed.

22f

2011. febr. 5. 11:42
 24/27 anonim ***** válasza:
Üdvözöllek kedves kérdező. Lehet én vagyok naív, de ha fel akar hívni a lakására nem biztos, hogy azt is jelenti, hogy le akar veled feküdni. ( Tudod azt állva is lehet a falnak támaszkodva :D )... na ezt csak viccnek szántam. Ne sértődj meg, olvasd tovább, mert fontosat akarok írni. Szóval azt írod, hogy vadidegen? Szerintem már a neten megismerted valamennyire ha már taliztatok, aztán ott volt az első randi is még jobban megismerted, szóval már nem vadidegen, másodszor meg ha a fickó belemenne abba, hogy hetekig randizgassatok, abból hónapok is lesznek, aztán eltelik fél év és még mindig nem jutottatok egyről a kettőre. És lassan te fogod megunni, hogy a pasas nem mer lépni. Szóval szerintem a pasas jól teszi, ha tovább akar lépni, nem érdemes várni hónapokig, mert hiába mondjátok, hogy ne még, úgyis a talpraesett, határozott férfiakat szeretitek nem? :)
2011. febr. 5. 12:27
 25/27 anonim ***** válasza:
miért emelted ki a kérdést 10 hónappal később?ha már kiemelted írj is vmi kommentárt h mért tetted,van e valami fejlemény ez ügyben.
2011. febr. 5. 16:11
 26/27 A kérdező kommentje:

azért emeltem ki a kérdést,mert kíváncsi voltam,milyen vélemények jönnek még rá. Amúgy akkor utána az történt,

hogy mondtam neki, hogy moziba menjünk,mire ő: hogy ő a saját lakásán akar velem dvdzni...ebbe nem mentem bele,azóta nem is keresett...aztán irt egy olyan e-mailt hogy alakulóban van vmi kapcsolata szóval ennyi. Tehát csak megb...ni akart ...jól éreztem anno. :)

2011. febr. 5. 18:51
 27/27 anonim ***** válasza:
Ki gondolta volna ;) Jól csináltad! De most már a 20 asokban keresgélj;)
2011. febr. 6. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!