Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiztam egy sráccal netes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiztam egy sráccal netes társkereső oldalról. Jól sikerült az első randi, viszont teljesen paff lettem, mikor közölte, hogy a második randit a lakásán képzeli el. Mit szóltok?

Figyelt kérdés

Én nem így képzeltem ezt az egészet.Azt hittem majd hetekig randizgatunk,megismerjük egymást fokozatosan s. Erre meg jön ezzel...nem mintha nem tetszene a pasi,de nem fogok egy vadidegennel a második randin lefeküdni :S :S

23/L, a srác 36/F

2010. ápr. 16. 12:45
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő nyiltan közölte,hogy nála lesz a következő randi,akkor te ugyanígy,ugyanabban a stílusban közölheted,hogy nem lesz,mert nem szeretnéd,inkább menjetek el..... és vess fel egy programot.26 vagyok,de én sem mennék fel egy vadidegen lakássára.Nem azért,mert nem mernék nemet mondani ha közeledne,hanem,mert az emberben van egy alapvető félelem és tényleg nem tudhatod,hogy milyen ember,jobb,ha még pár alkalommal nyilvános helyen találkoztok.Ha már bízol benne,akkor sem kell feltétlenül szexel végződni nála a randinak.Annál szexisebb kevés van,mikor egy pasi randi alkalmával főz. :)
2010. ápr. 16. 13:50
 12/27 anonim ***** válasza:
6%

Kislány, elárulom neked, hogy 36 évesen a férfiak már nem fognak neked hónapokat udvarolgatni.

Vagy felmész hozzá lesz ami lesz alapon vagy már most felejtsd el.

2010. ápr. 16. 14:18
 13/27 A kérdező kommentje:

nem vártam hogy hónapokig udvaroljon,kedves előző,heteket írtam ha tudnál olvasni.

a többieknek meg köszi,azt fogom csinálni hogy megmondom,talizzunk inkább máshol...remélem megérti

csak nem vagyok nagyon járatos pasiügyben,eddig egy hosszabb kapcsim volt és kész. aki azt irta hogy az idősebb ffiak nem udvarolgatnak,hát lehet,csak tudod nincs annál romantikusabb mikor fokozatosan fedezzük fel egymást.Minek így rohanni?Ezt sosem értettem

2010. ápr. 16. 14:32
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Azért mielött bárkihez is felmennél, a családtagjaid tudjanak róla, meg a pontos címet, hogy ha vmi gáz van, akkor tudják, hogy merre keressenek.
2010. ápr. 16. 15:17
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem attól fél a kérdező, hogy ágyba csalják, mert igen, tudja azt mondani hogy " bocs, nem " ( ha akarja), amúgy szerintem se akar ágybavinni, nem azért hívott lakásra, de tényleg lehet veszélyes ember is .. én inkább ezért nem mennék fel..
2010. ápr. 16. 16:31
 16/27 anonim ***** válasza:
10%

"kapcsim volt"

Ezt így elengeded egy kicsit is komoly férfi előtt a 2. emeletről fog kivágni a tapasztaltaiddal együtt.

2010. ápr. 16. 16:37
 17/27 anonim ***** válasza:
85%

Szia!

Figyelj, szerintem nem feltétlenül a szex miatt hívott el magához. Az is könnyen lehet, amit az első mondott, hogy főz valamit, vagy csak megnéztek egy filmet. Ha neked viszont nem oké ez a dolog, akkor mondd neki, hogy te inkább nyilvános helyen szeretnéd a randit és majd később elmész hozzá. Ha ellenkezik, akkor egyértelműen csak a szex volt a célja, ha nem, akkor csak félreértettétek egymást.

2010. ápr. 16. 16:48
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként azoknak adok igazat, akik azt mondták nem mennének fel, nem ismered annyira, sosem tudhatod milyen ember. Szóval ha mégis úgy döntesz mindezek ellenére, hogy mész, akkor fogadd meg a 15:17-es tanácsát.
2010. ápr. 16. 16:52
 19/27 anonim ***** válasza:
65%

Legyél kicsit titokzatosabb, mondd meg neki, hogy előtte szeretnél megismerkedni vele jobban, mielőtt a lakására mész fel, ha ennyire félsz tőle. Szeretnéd látni néhány barátját, mesélhetne, hova jár, kikkel barátkozik, megnéznéd a munkahelyét. Azért abból sok dolog leszűrhető.

Amúgy nem fog feltétlenül letámadni, nem kell egyből megijedni, csak már elég idős, így kényelmesebb, mint egy fiatal, hogy órákat eltöltsön idegen helyen. Jobban szeret megszokott környezetben lenni, mert az biztonságot ad neki. Ezt meg kell értened, és ha hosszabb kapcsolatot szeretnél vele, el kell fogadjad, hogy egy 36 éves már nem úgy viselkedik, mint a korosztályod, hanem sokkal kényelmesebb.

2011. febr. 5. 10:30
 20/27 anonim ***** válasza:

A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 2010-04-16 12:58

Basszus, hát ez nagyon nem így működik.

Ha a pasiállat begerjed, és úgy gondolja, hogy azzal, hogy felment a lakására, elfogadta a felhívást keringőre, legfeljebb megerőszakolja, és még a csaj rohangálhat a rendőrségre bebizonyítani, hogy mi történt.

Én nem bíztatnálak arra, hogy menj fel hozzá. Sokan csinálják ezt, hogy neten szednek össze mindenféle szexpartnert, ki tudja, hány és milyen nővel feküdt össze, ha ezt így csinálja. :S

Nyugodtan beszéld meg vele, hogy te ezt hogy képzelted el, és ha nem tetszik neki a menetrend, akkor pattintsd le. Csak d.ni kellenél, és azért nem néz k.nak, mert annál fizetni kell, ő meg úgy gondolta, hogy ingyen...

Rengeteg a perverz, erőszakos ember a neten, akik így cserkészik be a nőket, nem véletlen, hogy nincs stabil kapcsolatuk.

2011. febr. 5. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!