Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok, most nektek komolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, most nektek komolyan az átlagos testalkatú lányok jönnek be?

Figyelt kérdés
164 cm magas és 58 kiló vagyok. Nemrég megismertem egy srácot, aki nagyon bejön és így erőt kaptam ahhoz, hogy fogyózzak, mert a fenekem nagynak tűnik, meg elég széles csípőm van. Amikor szóba jött, hogy épp fogyózom (persze nem mondtam, hogy miatta), akkor mondta hogy semmi baj az alakommal és sem ő, sem a haverjai nem szeretik a túl vékony lányokat. Nekem meg ezt olyan nehéz elhinni, hiszen ma már minden arról szól, hogy minél vékonyabb vagy annál jobban beilleszkedsz bárhova. Persze ezzel nem a nagyon vékony lányokat akartam megsérteni, mielőtt valaki is magára venné! Csak kíváncsi lennék fiúk véleményére.
2010. ápr. 15. 18:06
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! =)
2010. ápr. 16. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!