Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok, most nektek komolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, most nektek komolyan az átlagos testalkatú lányok jönnek be?

Figyelt kérdés
164 cm magas és 58 kiló vagyok. Nemrég megismertem egy srácot, aki nagyon bejön és így erőt kaptam ahhoz, hogy fogyózzak, mert a fenekem nagynak tűnik, meg elég széles csípőm van. Amikor szóba jött, hogy épp fogyózom (persze nem mondtam, hogy miatta), akkor mondta hogy semmi baj az alakommal és sem ő, sem a haverjai nem szeretik a túl vékony lányokat. Nekem meg ezt olyan nehéz elhinni, hiszen ma már minden arról szól, hogy minél vékonyabb vagy annál jobban beilleszkedsz bárhova. Persze ezzel nem a nagyon vékony lányokat akartam megsérteni, mielőtt valaki is magára venné! Csak kíváncsi lennék fiúk véleményére.
2010. ápr. 15. 18:06
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
16%
fogyózzál csak. szerintem szimplán nem akart megbántani. te hogy érezted volna magad, ha azt válaszolja, hogy : " hát rád is fér "
2010. ápr. 15. 18:08
 2/21 anonim ***** válasza:

Nem az alak a fontos, főleg a beilleszkedésnél, az nem előny ha elhízott vagy de nem kizáró ok(amúgy te nem vagy az)

És igen, nekem bejönnek a közepes testalkatú lányok

2010. ápr. 15. 18:10
 3/21 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem az igaz, hogy nem a csontos lányokat szeretik a fiúk ez tény. De akár igazat mondott, akár csak kedveskedni akart, ne miatta fogyj le! Akkor fogyózz, hogy ha te jobban éreznéd magadat tőle! Ebben az esetben se úgy, hogy nem eszel semmit, mert akkor sokkal inkább leszel sápadt, beesett arcú rémség, mint egy kívánatos csajszi (az ezzel járó lelkiállapotot már ne is firtassuk). Étkezz tudatosan, és mozogj nagyon sokat. A mozgás amúgy is jót tesz! Helyreállítja kicsit a közérzetet is, frissebbnek fogod magadat érezni, stb.

Egy vékony lány

2010. ápr. 15. 18:14
 4/21 anonim ***** válasza:

Szerintem sem a testalkaton múlik a beilleszkedés. Az egyik osztálytársam is egy kicsit duci (bár 9. óta nagyon sokat fogyott) de szerintem ő volt a legelső aki beilleszkedett az új környezetbe, mikor 9.-be osztálytársak lettük a középsuliban. Az önbizalom fontos!! Én baromi vékony vagyok, utálom, nagyon szeretnék hízni, csak sajna nem tudok olyan sokat enni:/ Szóval így vékonyan is nehezen ment a beilleszkedés, mert sosem éresztem jól magam a bőrömben, ezért az önbizalmam is elég gyér:S

Amúgy szerintem is az átlagos testalkatú lányoakt szeretik a pasik. Csak nézz szét az utcán. 17/L

2010. ápr. 15. 18:20
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

"sem ő, sem a haverjai nem szeretik a túl vékony lányokat"

és a szomszédokat már végigkérdezted?ha nem akkor javíts a hibádon, mert az Ő szavuk is FONTOS!

miért foglalkozol mindenki véleményével? ha egy srác tetszik neked, akkor miért fontos a haverjai véleménye? nem értem.

béla a szomszédból

2010. ápr. 15. 18:21
 6/21 anonim ***** válasza:
Van akinek nem a csontsoványak jönnek be tényleg.
2010. ápr. 15. 18:24
 7/21 anonim ***** válasza:

A konkrét kérdésre nem tudok válaszolni,mert lány vagyok.

De tudom mit érzel most,hogy van miért(kiért) fogynod egy kicsit.Én is látom,hogy van feleslegem,de nem sok,most itthon tornázok+edzésem van heti 1x.Senki nem mondta még nekem,hogy lenne rajtam felesleg,sőt azt mondják jól nézek ki,de csak lányok.A fiúk nem mondanak semmit az alakomra.Viszont 2 barátnőmme sokszor ez a téma,de olyan szinten,hogyha valamelyikünk mondja,hogy milyen husis és fogynia kéne a másik kettő biztos azt mondja,hogy nem,jól néz ki így.Én mind a két lányról azt gondolom,hogy jól néznek ki,pedig az egyik kicsit ducibb,mint én.Viszont magamról már nem így vélekedek...

Ha Te nem érzed magad jól így,akkor fogy pár kg-t,de tényleg csak 3-4-et,és erősíts:) Egyébként jó alakod lehet.(az enyémnél biztos jobb,én 160cm/58kg vagyok)

15/L

2010. ápr. 15. 18:26
 8/21 anonim ***** válasza:

Arányos alkat a legjobb. A nagyon gizda inkább csak érdekes látvány, de csak olyasféleképp, mint mondjuk egy festmény: elnézegeted egy ideig, de aztán megunod.

Legyén arányos, önmagadhoz illő. Egészséges mozgás meg táplálkozás nem árt, de nem kell átmenni aszkétába se. Te érezd jól magad a bőrödben, és lehetőleg egészséges is legyen az alkatod, ez a lényeg.

2010. ápr. 15. 18:28
 9/21 anonim ***** válasza:
nekem duucik,kövérek,hályasak jönek be:D
2010. ápr. 15. 18:34
 10/21 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy én mindig máshoz viszonyítom magam. Csak egyedül én küzdök ilyen problémával?
2010. ápr. 15. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!