Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek bejelöljek valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejelöljek valakit akinek ez van a társkereső profiljában? Nem undoríto?

Figyelt kérdés

Szerintetek, ha valaki szószerint ezt írja a társkereső profiljában:

"nekem nem szempont hogy ki mennyire fitt per pillanat, ez könnyen változik, de ha ha komolyabb kapcsolatban leszek szeretném ha mindketten majd egy fitt életstílust élnénk, tehát hogy ha ez gond vagy ellenzed elvből (pl nem hiszel tápértékekben, kondizásban, stb) akkor ne jelentkezz. az nem gond ha nem vagy top formában éppen."

ez nem undorító??? ti bejelölnétek ilyen embert???

2016. júl. 12. 22:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem sem undorító. 32F
2016. júl. 12. 23:50
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem mi ebben az undorító. Aki ad az egészségére, sportol, és odafigyel arra, hogy táplálóan, kiegyensúlyozottan étkezzen, nem fog szóba állni olyannal, aki mekis kaján él, esténként pedig csipszet kajálva döglik a kanapén, mikor ő elindul edzeni.

Ráadásul egy társkeresőn pont hogy jó dolog, ha az ember előre őszintén letisztázza a feltételeit, ne fussanak felesleges köröket.

26/N

2016. júl. 13. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!