Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mik azok a jó dumák amik tetszenek nektek amik megnyerők amire írtok vissza a pasiknak, vagy amire nem utasítjátok el a srácot ha leszólít titeket?
"mind a női jelzéseket"
Ezt most add fel. A fele szándékos kamu, megtévesztés, hülyítés.
#1: Üdvözlöm, Kovács János vagyok, mosógépszerelő. A vízkő alattomos dolog!
Jaj, hagyjuk már ezt a bemutatkozós protokoll-szarságot, ti sem gondolhatjátok ezt komolyan, tiszta bohóckodás. :DDD
Nos, az ismerkedési szándék kifejezését is lehet többféle módon.
Én például nem tudok mit kezdeni azzal, ha egy számomra addig idegen ember odajön, vagy neten megszólít azzal, hogy "szia, van kedved ismerkedni?"... Nem tudom, nem ismerem, honnan tudjam, hogy nem egy sorozatgyilkos...? :-) Na jó, az talán nem, de szóval ezt nem szeretem. Sokkal jobban szeretem, ha talál valami témát, amivel beszélgetést kezdeményezhet, viszont odafigyel arra is, hogy ne alkalmatlankodjon. Szóval ha például rohanok, akkor ne jöjjön oda senki hozzám ismerkedni, mert okkal rohanok valahova.
4es vagyok, kaptam egy cuki pm-et hogy de mi lesz ha kiderül, hogy nincs is jegy :D
Na ez a baj, én igazából gondoltam hogy vegye meg a jegyeket, a (egyes)fiúk meg hazudni akarnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!