Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok mik azok a jó dumák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dj Bax kérdése:

Lányok mik azok a jó dumák amik tetszenek nektek amik megnyerők amire írtok vissza a pasiknak, vagy amire nem utasítjátok el a srácot ha leszólít titeket?

Figyelt kérdés
Akár fiúk is írhatnak akik tudnak jó csajozós szövegeket
2016. júl. 12. 20:15
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
ezaz én is ezt pártolom emgmondani konkrétan mit akarok csak az a baj hogy akkor sok % ba elutasítanak vagy megiylednek a gyors tempónál hogy a közepébe vágok mindjá
2016. júl. 12. 20:29
 12/21 A kérdező kommentje:
meg hallottam hogy a szemezés is megnyerő dolog lehet csak ezt is még gyakorolnom kell meg jobban tanulmányoznom kellene a testbeszédeket mind a női jelzéseket mind a férfit hogy mivel érzékeltesse az érdeklődését
2016. júl. 12. 20:32
 13/21 anonim ***** válasza:

"mind a női jelzéseket"

Ezt most add fel. A fele szándékos kamu, megtévesztés, hülyítés.

2016. júl. 12. 20:33
 14/21 anonim ***** válasza:

#1: Üdvözlöm, Kovács János vagyok, mosógépszerelő. A vízkő alattomos dolog!

Jaj, hagyjuk már ezt a bemutatkozós protokoll-szarságot, ti sem gondolhatjátok ezt komolyan, tiszta bohóckodás. :DDD

2016. júl. 12. 20:36
 15/21 anonim ***** válasza:

Nos, az ismerkedési szándék kifejezését is lehet többféle módon.

Én például nem tudok mit kezdeni azzal, ha egy számomra addig idegen ember odajön, vagy neten megszólít azzal, hogy "szia, van kedved ismerkedni?"... Nem tudom, nem ismerem, honnan tudjam, hogy nem egy sorozatgyilkos...? :-) Na jó, az talán nem, de szóval ezt nem szeretem. Sokkal jobban szeretem, ha talál valami témát, amivel beszélgetést kezdeményezhet, viszont odafigyel arra is, hogy ne alkalmatlankodjon. Szóval ha például rohanok, akkor ne jöjjön oda senki hozzám ismerkedni, mert okkal rohanok valahova.

2016. júl. 12. 20:41
 16/21 anonim ***** válasza:

4es vagyok, kaptam egy cuki pm-et hogy de mi lesz ha kiderül, hogy nincs is jegy :D

Na ez a baj, én igazából gondoltam hogy vegye meg a jegyeket, a (egyes)fiúk meg hazudni akarnak :D

2016. júl. 12. 20:43
 17/21 A kérdező kommentje:
jó de ez a téma mi legyen pl általánosságba témák amikről jól lehet beszélgetést kezdeményezni?
2016. júl. 12. 20:44
 18/21 A kérdező kommentje:
jah és a másik fontos dolog hogy közbe azért érezze hogy kapcsolatot akarok ne majd jöjjön azzal hogy legyünk cska barátok hanem tudja mit akarok
2016. júl. 12. 20:45
 19/21 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy miről kezdesz el beszélgetni, ha tetszel a lánynak/nőnek bekapcsolódik, viszi tovább a beszélgetést, ha meg nem, hát keresgélj tovább.
2016. júl. 12. 20:46
 20/21 A kérdező kommentje:
na de akinek tetszek az a szia csinos vagy és szimpatikus lenne kedved beszélgetni velem erre is ír akkor
2016. júl. 12. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!