Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfi érzékien szorosan ölel hosszú ideig akkor szerelmes lehet?
Olyan harmincas férfiről beszélek, aki nem a szavak embere és nem az a nyáladzó tipus, viszont én még is szeretném tudni, hogy így 8 hónap után érez e valami irántam?! Kifog rajtam :P
Tehát úgy kb 4 hónapja, vettem észre, hogy ha találkozunk ragaszkodóbb, mint előtte, átölel szorosan érzékien magához, és hosszú ideig ölel, a nézése ahogy néz az sem átlagos :D Nem a becézések embere :D De már kicsúszott a száján pár alkalommal becézés, pl: édesem.
A csókja is megváltozott lassabb érzékibb finomabb, nem az a vad, mint előtte.
Van, hogy sokszor keres de van, hogy eltűnik néha olyan, mintha menekülne..., aztán megint adja magát :)
Kicsit bonyolult a helyzetünk!
Utoljára megkérdeztem tőle, nem hiányzok neked? Erre azt válaszolta: sajnos ezt nem adhatom ki.
Ezekből ti mire következtettek?
Ha hosszan és szorosan ölel, akkor az egy taktika arra, hogy kicsenje a pénztárcádat a zsebedből észrevétlenül.
A csókkal pedig a figyelmedet tereli el. :D
Most komolyan, szerinted? :D Mondjuk azt nem értem, hogy miért menekül el, de ezt te tudod. :D
Mi az, hogy nem adhatja ku? Az FBI-nak dolgozik?
Ugyan már!
Valahogy azt érzem, játszadozik. Olyannyira titokzatos 30 éves létére, hogy fejtse meg a halál! Mit szórakozik más érzelmeivel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!