Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
[FONTOS] Mit csináljak? Többi lent! (Hosszú)
1. Járj magyarórákra, mert ezzel a helyesírással 5. osztályba nem engednélek!
2. Esetleg hívd el randira...
biztos fontos
Ha a kérdésed a mikor mersz kezdeményezni, akkor azt kell hogy mondjam hogy: Igen, részben meg hát.
Honnan a pic$ából tudjuk h mit fogsz tenni a jövőben?
Nem értem, mi a kérdés... Most kezdeményezz, ha tetszik, ne halogasd... Már ha ezt kérdezted.
Amúgy ezen a mondatrészleteden: "egyszer pl közösen mentünk haza mikor kiderült hogy a másik irányba lakom" meghaltam... Kiderült, hogy a másik irányban laksz? Szóval eddig nem tudtad, merre laksz, és akkor derült ki?:D:D:D
Kerdezz ra finoman (ravezeted a temara) pl mondasz vmit, es megkerdezed h es a baratod nem csinal ilyet?
1. Lehetseges valasz : elkezdi mondani, h de vagy nem...
2.: nincs baratom..
Ha nincs, elhivhatod :)))
Hogy jobban ertsd pl:
Te :a mult heten voltam focizni a haverokkal... a te baratod focizik , vagy sportol vmit?
vagy.. szerinted melyik sport a legmenobb egy fiunak ? Erre mond vmit. Te :fogadok azert mondtad ,mert a baratod is ezt sportolja.. es utana jon a ket lehetseges valasz egyike :))))
Remelem nagykaol ertheto :D
Utolso valaszolo voltam:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!