Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 28 évesként beteg dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 évesként beteg dolog fiatal,17-20 év közötti lányokkal szemezni. és egyáltalán érdeklődni irántuk?

Figyelt kérdés
Például ha tetszik egy ilyen korú lány, akkor nagyon szívesen megnézem, és olyan is van. hogy visszanéz és tartja szégyellősen a szemkontaktust egy kis ideig, majd lesüti a szemét. Annyira aranyosak :) Nem beteg dolog?
2016. júl. 11. 23:51
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
28%
Szánalmas válaszolók! Komolyan 17 meg 19 éves taknyok szólják le a kérdezőt? De a pofátokba taposnék!
2016. aug. 18. 10:07
 42/44 anonim ***** válasza:

Hát 18 éves már jogilag felnőtt nő, tehát legális. Én 28 évesként nem jönnék össze 20 évvel fiatalabbal. Én már diplomás vagyok, évek óta dolgozom, van egzicztenciám.

De ő? Még középiskolás, szüleinél lakik készül az érettségire. Ebből nem kérnék. Azonban egy 20 éves aki már végzett a sulival és dolgozik vagy egyetem közepén/végén tart sokkal inkább hozzámillik. :)

Persze nem itélnélek el ha egy 18 évessel összejönnél, mert nem az én életem, de azért 17 évesekkel ne kezdj ki. Túl nagy korkülönbség most, persze egy 27 éves nő és egy 38 éves férfi kapcsolata már megint rendben van.

2016. nov. 19. 15:54
 43/44 anonim ***** válasza:
*az első mondatban azt akartam írni hogy 20 évesnél fiatalabbal :D bár 20 évvel fiatalabbal sem :D
2016. nov. 19. 15:54
 44/44 anonim ***** válasza:
Túl öreg hozzád.
2017. ápr. 22. 00:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!