Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 28 évesként beteg dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 évesként beteg dolog fiatal,17-20 év közötti lányokkal szemezni. és egyáltalán érdeklődni irántuk?

Figyelt kérdés
Például ha tetszik egy ilyen korú lány, akkor nagyon szívesen megnézem, és olyan is van. hogy visszanéz és tartja szégyellősen a szemkontaktust egy kis ideig, majd lesüti a szemét. Annyira aranyosak :) Nem beteg dolog?
2016. júl. 11. 23:51
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%

#16 "Nem tehetek róla, ők szemeznek velem...". xDD Ez a mondatod leírta elég szépen az értelmi szintedet. A tini csajok mindenkit megnéznek. Én is megnézem a fiúkat/férfiakat, van, hogy szemezek is, de ez nem feltétlen direkt, csak úgy jön, adja magát a helyzet.

Szerinted egy normális, 28 éves férfi kiír egy ilyen kérdést? Mondhatsz itt bármit, a víz se mossa le rólad, hogy igazából milyen "férfi vagy", mennyi az intelligenciád.

2016. júl. 12. 13:19
 22/44 anonim ***** válasza:
De az, és, mindenkinek vannak olyan dolgai amit mások betegnek tartanak. Nézed, azzal még megrontani sem tudod, miért lenne ezzel baj?
2016. júl. 12. 13:21
 23/44 A kérdező kommentje:

22

Én sem értem, mi baj van a szemezéssel? Én is élvezem, ő is, akkor mi lenne a gond?

Az a baj, hogy országunkban kicsit túl sok az álszent, ám megkeseredett, kiégett, frusztrált, elcseszett házasságú nőszemély aki szereti a férfiakat csak úgy általánosan leszólni. Ez a jobbik eset. A rosszabik pedig amikor már elkezdenek jönni a ráncok, és irigyek a fiatalabbakra, szebbekre, és pusztán rosszindulatból ilyenek :)

2016. júl. 12. 13:49
 24/44 anonim ***** válasza:
100%
Egyetlen kislányra sem vagyok féltékeny, aki egy ilyen infantiilis lúzerrel kezd. :))) N31
2016. júl. 12. 13:52
 25/44 A kérdező kommentje:

24

Mi az, már nem olyan baba az arcod mint 10 évvel ezelőtt? Rossz érzés ugye? :)

2016. júl. 12. 14:00
 26/44 anonim ***** válasza:
100%

#25 Már nem azért, de te vagy 28. :D

Korai kapuzárási pánikod van amúgy.

Érdekes módon ezt egy 19 éves lány is látja. (Én;)

Ha te olyan f_sz_gyerek lennél majd 30 évesen, nem tinicsajos nézegetős kérdést írnál ki. Kit nézel hülyének? Szerintem nagyon torz képed, fogalmad van egy felnőtt, érett férfiról, mert a közelében sem jársz. 15-16 éves fiúk akadnak meg a szemezésnél és írnak ki ilyen kérdést. Hiába vered a melled, ez van. Majd 30 évesen ezen csámcsogni r*hadt gáz.

2016. júl. 12. 14:07
 27/44 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem arról van szó, hogy gond, hanem szánalmas ezzel foglalkoznod lassan a 3. X-be lépve. Olyan vagy, mint akire életébe először nézett csaj, és most muszáj elmondani valakinek. 28 vagy, nem 18. Lassan caalád, gyerekek kellenek neked, nem a gyerekeket kellene bámulnod. 18 éveswn kellett azzal foglalkoznod, amit most csinálsz. Felnőtt vagy már, nem tini.
2016. júl. 12. 14:11
 28/44 A kérdező kommentje:

26

Aranyom, kapuzárási pánikom nem lehet, hiszen az 40 éves kor után szokott jelentkezni, amikor hormonális változások mennek végbe a férfi szervezetében. Addig még jó néhány év :)

Tinicsajos nézegetős kérdést írtam ki a GYIK-ra. Jaj Istenem :) Hát annyira komolykodni kell a GYIK-on? Ezt nem is tudtam...Ezek szerint az interneten már nincs is olyan felület, ahol az ember kicsit elengedheti magát és kiengedheti a gőzt :)

Ítélkezel felettem? Hát nem hat meg hidd el :) Hadd ne más mondja meg nekem () mi a helyes értékrend melyik korban. Te egy 19 éves kis szűz lány vagy, hogyan engedheted meg magadnak hogy véleményekkel dobálózz azzal kapcsolatban, hogy milyennek kellene lennie egy 28-as pasinak? Hiszen még nem is voltál felnőtt soha. Szerinted, ahogy pörögnek az évek, muszáj belenyugodni abba, hogy öregszem és legyek búval ba...ott bamba? Amikor jó nyugodtan megmaradhatok fiatalosnak is belül. Ne akard, hogy öregebbnek érezzem magam, mint aminek érzem!

2016. júl. 12. 14:27
 29/44 A kérdező kommentje:

26

És megint...miért érzed magad felhatalmazva arra, hogy megmondd mivel kellett volna foglalkoznom 18 évesen. Hát képzeld, amikor a osztálytársaim 14 évesen elkezdtek buliba járni és csajozni, akkor engem mindezek nem érdekeltek. Egész 20 éves koromig ami a bulit illeti. A csajozást illetően pedig 22 éves koromig. Na most, ha én később kezdtem, akkor ez azt jelenti, hogy kész akkor nekem már nem jár az ami másnak akit érdekelt a dolog már csupasz farokkal is? Én amíg gyerek voltam addig annak megfelelő dolgokkal foglalkoztam. Aztán ahogy érettem, 20 lettem akkor lassan elkezdtem érdeklődni a másik nem iránt is. Ez van. Emiatt most nekem nincs megengedve, hogy ugyanannyi évet töltsek el csajozással mint azok akik 14 évesen kezdtéK? Ne mond már hogy muszáj összeházasodnom meg gyerek meg minden. :D

2016. júl. 12. 14:31
 30/44 anonim ***** válasza:
91%
#28 Férfi legyél, nem egy 16 éves fiú. Legjobb védekezés a támadás. :D De nem mi kommentelők, hanem te írtál ki gagyi kérdést. És igen, 19 évesen is több eszem van, mint neked majd 30 évesen. :D
2016. júl. 12. 14:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!