Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 évesként beteg dolog fiatal,17-20 év közötti lányokkal szemezni. és egyáltalán érdeklődni irántuk?
Ajj kérdező, azért ez a viselkedés már ultra gáz bocsi. Mikor először írtam választ még nem is annyira, de elnézve a további kommentjeidet, komolyan mint valami dedós. Persze a 30 éves nő ráncos vénség lett, a 19 éves kiscsaj tuti szűz, mindegy csak aki nem ugrál körbe téged, az tuti nem normális.
Ha annyira érett lennél nem így vitáznál, hanem elfogadnád a másik véleményt is. Amiben azért lássuk be van valami, mert hogy nem 17 évesek valód hozzád az hót ziher :)
30
Férfi vagyok, abba belenyugodhatsz :) Kár, hogy nem fogod megtapasztalni, mert nem tudod miről maradsz le :)
És 28 vagyok még, nem majd 30 (nagyon erőlteted ezt a majd 30-at, totál vicc :D )
Amúgy egy jó tanács, sokáig ne tartogasd a szűzességed, mert minél tovább húzod annál frusztráltabb és kötekedőbb leszel, akár csak 30 feletti ráncosodó kommentelő társaid, és ezért alakulhatnak ki ilyen érdekes viták :) Ha napi 3 orgazmusod lenne, biztos nem lennél ilyen kis pimaszkodó az "idős" bácsival :D
31
Elfogadom a véleményed, de megtartom az enyém :)
32
Van csajom. Pusztán szórakozni járok ide fel.
33
Gratulálok neked! Vitted valamire! Mindenki kövesse csak a céljait. Viszont mindenkinek más a célja. Ezt azért fogadd el.
37
Ha a véleményemet rendben találod, akkor mondj már ellent kicsit ezeknek csajoknak itt, mert nagyon letámadtak :) A stílusom majd helyrejön, ha nem kötözködnek. Amúgy ha visszaolvasol, láthatod, hogy ők kezdték :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!