Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 28 évesként beteg dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 évesként beteg dolog fiatal,17-20 év közötti lányokkal szemezni. és egyáltalán érdeklődni irántuk?

Figyelt kérdés
Például ha tetszik egy ilyen korú lány, akkor nagyon szívesen megnézem, és olyan is van. hogy visszanéz és tartja szégyellősen a szemkontaktust egy kis ideig, majd lesüti a szemét. Annyira aranyosak :) Nem beteg dolog?
2016. júl. 11. 23:51
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
91%

Ajj kérdező, azért ez a viselkedés már ultra gáz bocsi. Mikor először írtam választ még nem is annyira, de elnézve a további kommentjeidet, komolyan mint valami dedós. Persze a 30 éves nő ráncos vénség lett, a 19 éves kiscsaj tuti szűz, mindegy csak aki nem ugrál körbe téged, az tuti nem normális.

Ha annyira érett lennél nem így vitáznál, hanem elfogadnád a másik véleményt is. Amiben azért lássuk be van valami, mert hogy nem 17 évesek valód hozzád az hót ziher :)

2016. júl. 12. 14:34
 32/44 anonim ***** válasza:
100%
Géniusz! Fogd már fel, ha akadna neked csaj, nem itt vernéd a nyálad, hanem mást, máshol. :D Nálam 20, 21, illetve 22 éves FÉRFIAK próbálkoznak, vénebb nem kell azért még. De ilyen madárral mint te, sosem találkoztam. Ne dumálj, kapard össze a tökeidet és használd. A dumától még nem leszel szűztelenítve. :D Felőlem maradhatsz agglegény is, csak ne nyomorkodj itt 30 évesen. Mozdulj.?
2016. júl. 12. 14:37
 33/44 anonim ***** válasza:
91%
Igen, vannak ráncaim. Neked is lesznek. 3 év van közöttünk. Férjem van, 2 gyerekem, karrierem, otthonom. Te meg szemeztél egy gimissel a buszon. Szánalmas vagy. Komolyan.
2016. júl. 12. 14:38
 34/44 A kérdező kommentje:

30

Férfi vagyok, abba belenyugodhatsz :) Kár, hogy nem fogod megtapasztalni, mert nem tudod miről maradsz le :)

És 28 vagyok még, nem majd 30 (nagyon erőlteted ezt a majd 30-at, totál vicc :D )

Amúgy egy jó tanács, sokáig ne tartogasd a szűzességed, mert minél tovább húzod annál frusztráltabb és kötekedőbb leszel, akár csak 30 feletti ráncosodó kommentelő társaid, és ezért alakulhatnak ki ilyen érdekes viták :) Ha napi 3 orgazmusod lenne, biztos nem lennél ilyen kis pimaszkodó az "idős" bácsival :D

2016. júl. 12. 14:42
 35/44 A kérdező kommentje:

31

Elfogadom a véleményed, de megtartom az enyém :)

2016. júl. 12. 14:44
 36/44 A kérdező kommentje:

32

Van csajom. Pusztán szórakozni járok ide fel.

2016. júl. 12. 14:46
 37/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem a véleményedet méltatom, még csak nem is a cselekedeted hanem a stílusod. Nem tudom mit kell így vergődni. :) De te tudod, minden esetre ezzel csak te tűnsz frusztráltnak azt ugye tudod :) Mire fel ez a nagy bizonygatási vágy? A személyeskedés meg minden korban gáz, 30 alatt meg felett is ;)
2016. júl. 12. 14:46
 38/44 A kérdező kommentje:

33

Gratulálok neked! Vitted valamire! Mindenki kövesse csak a céljait. Viszont mindenkinek más a célja. Ezt azért fogadd el.

2016. júl. 12. 14:47
 39/44 A kérdező kommentje:

37

Ha a véleményemet rendben találod, akkor mondj már ellent kicsit ezeknek csajoknak itt, mert nagyon letámadtak :) A stílusom majd helyrejön, ha nem kötözködnek. Amúgy ha visszaolvasol, láthatod, hogy ők kezdték :D

2016. júl. 12. 14:50
 40/44 anonim ***** válasza:
100%
Nekik is van véleményük, ennyi :) a 19 éves leányzó meg csak rámutatott arra, hogy más az igény a 18 évesnél és más a 25+-osnál. Utóbbi akár férfi akár nő jó esetben már komolyat akar, meg olyan aki később apa/anya lehet, meg férjnek/feleségnek való. Ezen nincs mit megsértődni. Ez az élet rendje szerintem.
2016. júl. 12. 15:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!