Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 28 évesként beteg dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 évesként beteg dolog fiatal,17-20 év közötti lányokkal szemezni. és egyáltalán érdeklődni irántuk?

Figyelt kérdés
Például ha tetszik egy ilyen korú lány, akkor nagyon szívesen megnézem, és olyan is van. hogy visszanéz és tartja szégyellősen a szemkontaktust egy kis ideig, majd lesüti a szemét. Annyira aranyosak :) Nem beteg dolog?
2016. júl. 11. 23:51
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:

Szerintem nem, bar szerintem neked az artatlansag tetszik, hogy lesutik a szemuket meg tarsai.

En 21 vagyok, parom 31. A kapcsolat a lany erettsegetol is fugg. Pl. egy 17 eves nem lesz megfelelo partnert, mert meg csak egy gimis tini, de pl. 20-21 eves korra akiben van nemi ambicio az addigra mar dolgozik, tanul, eltartja magat. Nalunk is ezert mukodik

2016. júl. 12. 07:23
 12/44 anonim ***** válasza:
95%
majd ha lesz egy 17 éves lányod, akinek egy 28 éves fszi csapja a szelet, akkor meglátjuk mennyire beteges dolognak fogod tartani...
2016. júl. 12. 08:59
 13/44 anonim ***** válasza:
Azért nagyon nem mindegy hogy a korkülönbség mikor van. Más egy 21 éves meg egy 31 éves kapcsolata, és más egy 17 éves és 27 éves kapcsolata. Ebben a korosztályban még pár év is sokat számít. Amúgy ahogy előttem írták neked csak a zsengesége tetszik, tehát kapcsolatot ne akarj vele, mert szellemileg ha nem vagytok partnerek, az már nem kapcsolat csak alkalmi viszony.
2016. júl. 12. 10:13
 14/44 anonim ***** válasza:
77%
19 éves vagyok és szerintem öreg vagy hozzám. 25+ nők után kellene nézned. A korombeliek nem vágynak még komolyabbra, neked meg lassan érik a dolog. Ideje lenne, ha megjönne az eszed. Persze itt a sok kiéhezett pali bárkire rámenne, így ehhez mért tanácsokat is ad. 28 vagy. 25 avagy 26 éves nő való hozzád. Tudom, egy ilyen korú nővel több a macera, mert ebben a korban vannak a toppon, te meg gondolom nem vagy nagy durranás, már bocs, de aki 17 éveseket stíröl... A saját korosztályod levegőnek vesz? Agyilag vagy zokni? Nincs munkád, iskolá(i)d? Nem értem mit nyomulnál GYEREKEKRE!? 19/l
2016. júl. 12. 10:59
 15/44 anonim ***** válasza:
100%
Egy Nőnek elvárásai vannak. Egy tinilány meg már attól nőnek érzi magát, hogy 28 vagy, és hajlandó vagy leállni vele. Felnéznek rád, mert húúú, férfi. A valóság meg siralmas, mert egy 28 éves nő meg azt mondaná, hogy igen, és? Mit tettél le az asztalra eddig? Nem csak tárgyiakban, lelkiekben is! Elakadtál és ha nem dolgozol rajta, pár év és nagyon szánalmas leszel, még ennél is jobban. A kölyökarcú negyvenes fószer a szakiskola kapujában várja a friss husit, bleaaah :-/
2016. júl. 12. 11:02
 16/44 A kérdező kommentje:

14

Te sokat gondolsz látatlanba kicsikém. Nem egy 25 felett barátnőm volt már. Előbb meg kellene ismerni az embert mielőtt baromságokat feltételeznél. És alapból nyilván hozzám hasonló korúakkal kezdenék ki, de amikor meglátok egy szép 18 éves, férfiként azért megnézem, arról már nem én tehetek, hogy ő szemez velem közben, kéreti magát.

2016. júl. 12. 11:28
 17/44 A kérdező kommentje:

15

Ja talán azért is ábrándulhat ki egy férfi egy 25 feletti nőből mert velük már az asztalra is keményen ki kell pakolni a dolgokat. Míg fiatalabb lányokkal van esély igazi, őszinte szerelemre.

2016. júl. 12. 11:29
 18/44 anonim ***** válasza:
Én 16voltam,majdnem 17. A párom meg 28. Jól működött a kapcsolat 2évig (sajnos elhunyt). Jelenleg 24vagyok,a mostani párom 21. Mindig az idösebb pasik vonzottak,de most így alakult. Sztm nem a kor a lényeg. Emberfüggő ki mennyire komoly és érett.
2016. júl. 12. 11:40
 19/44 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, az a fiatal is lesz egyszer 25+-os és lesz olyan elvárása mint a mostani 25+-osnak. Vagy azt gondolod megmarad a régi igényei szintjén? Ezzel ugyan nem jutsz előrébb az őszinte igaz szerelemhez, rosszul sakkozol.
2016. júl. 12. 12:39
 20/44 anonim ***** válasza:
100%

"igazi, őszinte szerelem" ...

Jajj, kérlek! 31 vagyok. Nekik még eladod ezt a süket dumát, de nekem nem.

2016. júl. 12. 13:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!