Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Annyira nem tudom hova tenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira nem tudom hova tenni hogy én egy tok átlagos nő vagyok és mindig felsokategorias Szuper pasik akarnak összejönni velem. Hogy győzzem le a gatlasaim?

Figyelt kérdés
2016. júl. 9. 14:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Korán van még az estimeséhez.
2016. júl. 9. 14:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Egópolírozás level gyk
2016. júl. 9. 15:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
jaj, drága
2016. júl. 9. 15:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Pl. úgy, hogy egy kis következetességet viszel az ékezethasználatodba. Az "ö" betűt kétszer is sikerült leírnod az "összejönni" szóban, míg a tökből tok lett.
2016. júl. 9. 15:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Bárányka, "felsőkategóriás szuper pasik" hada akar tőled komoly kapcsolatot? :O Csak az a kár, hogy nem olyan válaszokat kaptál mint szerettél volna...
2016. júl. 9. 16:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is teljesen átlagos lánynak tartom magam (vagy lehet inkább átlag alatti), és két jópasi is próbált velem ismerkedni, de nem értettem, hogy miért pont velem. Nem hittem el, hogy tetszem nekik, így el is baltáztam az egészet. Próbálj egy kis önbizalmat nyerni.
2016. júl. 9. 17:09
 7/9 anonim ***** válasza:
felsőkategóriás pasi? Az meg milyen?
2016. júl. 9. 17:31
 8/9 anonim ***** válasza:
90%
Most legyünk irigyek? Okos nőnek nem eltétlenül kellenek kinézetre szuper pasik.Majd felnősz egyszer...
2016. júl. 9. 17:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Kinek mit jelent a felső kategória...

De ha nagyon akarod, lepasszolhatod őket. ;) A címem ...

2016. júl. 9. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!