Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, egy átlagos srácon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, egy átlagos srácon mennyit dob az, hogyha igényesen öltözködik, követi a divatot?

Figyelt kérdés
2016. jún. 27. 14:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Sokat. Nem kell követnie a divatot, de azért az igényesség legyen meg.

Nálam az igényesség kimerül annyiban, hogy tiszta ruházat, ami nem szakadt, és nem is élénk színes. Aztán, hogy az most zenekaros póló, bakanccsal, vagy ing, sportcipővel az már mindegy.

2016. jún. 27. 14:16
 2/8 anonim ***** válasza:

A divatkövetés nem hiszem, hogy olyan fontos szempont.

Az igényesség pedig mindenkin dob azaz ha nem szakadt, nem túlságosan kopott, megfelelő méretű, tiszta és a személyiségéhez illő ruhát hord, akkor ezért már nem fogja szó érni a ház elejét :)

2016. jún. 27. 14:18
 3/8 A kérdező kommentje:
#1-es, mi a bajod az élénk színekkel? :D Én pl. szeretem az élénk színeket, természetesen normálisan hordom a színes ruháimat, de részben ez is tükrözi a személyiségemet, mert általában élénk/vidám szoktam lenni. Ezt máshogyan nem lehetne visszaadni szerintem, csak 1-1 élénk színnel.
2016. jún. 27. 14:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne a divatot kövesd, hanem számodra előnyösen öltözz, az sokat jelent. Nem áll jól mindenkinek az aktuális divat. Én például szeretek western kalapot hordani, nekem jól áll, de nem mondanám, hogy olyan nagy divat lenne, engem viszont ez nem érdekel. :-)
2016. jún. 27. 14:29
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik, ha jól fel van öltözve egy pasi, de itt nem a tipikus galléros Lacoste-vászoncipő-apukámgazdag stílusra gondolok, hanem fantáziával, bátran összeállított szettekre. Az előzőnél már az egyszínű póló + farmer is jobb.

24N

2016. jún. 27. 14:32
 6/8 anonim ***** válasza:
68%

Előző vagyok; a közérthetőség kedvéért két kép:

NOT: [link]

YES: [link]

Vagy a Thesartorialist képei.

2016. jún. 27. 14:47
 7/8 anonim ***** válasza:
#1 vagyok. Nem tudom, én nem szeretem az élénk színeket magamon, és a pasikon sem szokott tetszeni. Nem tudom miért.
2016. jún. 27. 14:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Én például oda vagyok az egyszerű, de igényes ingekért farmerral, ami sötét és egyenes szabású. Plusz egy sima óra. Szerintem ez a férfiak döntő többségének teljesen jól áll, és férfiasan néznek ki benne.

25L

2016. jún. 27. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!