Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy próbáljam meg újra Vele, hogy jobban sikerüljön?
Sziasztok! Tavaly egyik évfolyamtársam megtetszett, akinél sajnos az ügyetlenségem miatt kosarat kaptam (nem igazán vagyok sikeres a csajozásban, annak ellenére, hogy nem nézek ki vállalhatatlanul, és van aki szerint a humorom se rossz :-( ), de továbbra is jóban maradtunk. Azóta a télen volt egy pasija (talán életében először), de szakítottak, és most ismét sokat beszélgetünk, úgy érzem, hogy kezdünk közel kerülni egymáshoz, és én még mindig szerelmes vagyok belé. Az a probléma, hogy a tavalyi kudarc erősen korlátoz, mert kétszer nem akarok pofára esni, és a barátságát sem veszteném el. Hogyan deríthetném ki, hogy megváltozott-e a hozzá(m)állása, ő lépne-e tovább barátságnál? Köszönöm mindenkinek, aki veszi a fáradságot és normális választ ír. :)
Ő 20L, én 20F.
Köszi!
Másik (szerintem) hiba, hogy ha megtetszik valaki, akkor előbújik belőlem a segítőkész, és mindenáron segíteni akarok a kiszemeltnek a dolgaiban, ami nem tudom, hogy nem kontraproduktív-e. Mit gondoltok?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!