Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek próbáljam meg még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek próbáljam meg még egyszer?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit nagyon szeretek (ő is tudja ezt), és egyszer már visszautasított mert másba volt szerelmes, de már kiszeretett belőle. Ti bepróbálkoznátok még egyszer?
2011. máj. 1. 12:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én megpróbálnám. Ha most nincs más partnere, lehet esélyed. De azért óvatosan.
2011. máj. 1. 12:41
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem akarok okoskodni, de láttad azt akibe szerelmes volt?

Mert, ha nem, csak az volt a kifogása, azzal utasított vissza, akkor lehet, hogy nem is volt neki senkije, csak azt mondta, mert nem tetszettél neki. Én már jártam így :(

2011. máj. 1. 12:47
 3/11 A kérdező kommentje:
persze láttam, barátnői is mondták h így van (akikkel jóba vagyok), nem járt vele, és azért szeretett ki belőle mert egy bulizós csajozós "partyarc" lett.
2011. máj. 1. 12:50
 4/11 anonim ***** válasza:

Hüm.

Persze. Próbáld meg. De ha barátok vagytok, bukhatsz. Mondjuk, ha eddig sem volt szerelmes beléd.... lehet, hogy vigasz leszel. Kockázatos. De próba cseresznye. Nagy levegő és valami kereszt kérdés. Ne hátulról mellbe. Puhatold ki, hogy mit gondol most.

2011. máj. 1. 13:02
 5/11 anonim ***** válasza:
12:47-es vagyok. Akkor nyugodtan próbáld meg. :)
2011. máj. 1. 13:04
 6/11 anonim ***** válasza:
Sztem próbáld meg 1et megér
2011. máj. 1. 18:47
 7/11 anonim válasza:

mindenképpen próbáld meg

remélem összejön drukkolok :)

2011. máj. 3. 17:31
 8/11 anonim válasza:
szerintem is próbáld meg...te mennyi idős vagy? és hányadikos?
2011. máj. 3. 18:06
 9/11 anonim válasza:
és az a lány az osztálytársad, és azt a fiút ismered személyesen?
2011. máj. 3. 18:07
 10/11 A kérdező kommentje:
15éves, 9edikes, nem az osztálytársam, és személyesen nem ismerem csak látásból
2011. máj. 3. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!