Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek próbáljam meg? Bőv. Lent
Figyelt kérdés
Szóval. 8-os vagyok, most fogok ballagni. Pénteken lesz a bankett, azután este pedig a két osztály egy kis bulit tervez. Van egy lány a másik osztályból, akibe már kb. egy éve szerelmes vagyok (hangsúlyozom nem tetszik, hanem szerelmes vagyok), de ezt még ő nem tudja. Szoktunk beszélni, de ahogy én tudom ő inkább az idősebb fiúkat kedveli. Szerintetek próbálkozzak, tudassam vele, vagy inkább hagyjam? Köszi a választ :-) 15/F2011. máj. 4. 18:46
1/7 anonim válasza:
Hát, ha bejösz neki akkor annak biztosan voltak jelei úgymond..szerintem próbáld meg:)
2/7 anonim válasza:
Persze, szerintem mindenképp próbáld meg. :) Nem veszíthetsz semmit.
3/7 anonim válasza:
Probálkozz:)nem veszithetsz azzal semmit szerintem:)
5/7 A kérdező kommentje:
1 perc alatt négy válasz, nem semmi :-D
facebookon felállított egyszer egy szépségversenyt és 2. voltam :-P
Köszi a válaszokat, akkor mindenképpen megpróbálom ;-)
2011. máj. 4. 18:54
6/7 anonim válasza:
meg ne próbáld fiam még a végén férfi lennél ...
7/7 A kérdező kommentje:
naneaztnem:D
Köszi a választ
2011. máj. 4. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!