Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy próbáljam meg újra Vele, hogy jobban sikerüljön?
Sziasztok! Tavaly egyik évfolyamtársam megtetszett, akinél sajnos az ügyetlenségem miatt kosarat kaptam (nem igazán vagyok sikeres a csajozásban, annak ellenére, hogy nem nézek ki vállalhatatlanul, és van aki szerint a humorom se rossz :-( ), de továbbra is jóban maradtunk. Azóta a télen volt egy pasija (talán életében először), de szakítottak, és most ismét sokat beszélgetünk, úgy érzem, hogy kezdünk közel kerülni egymáshoz, és én még mindig szerelmes vagyok belé. Az a probléma, hogy a tavalyi kudarc erősen korlátoz, mert kétszer nem akarok pofára esni, és a barátságát sem veszteném el. Hogyan deríthetném ki, hogy megváltozott-e a hozzá(m)állása, ő lépne-e tovább barátságnál? Köszönöm mindenkinek, aki veszi a fáradságot és normális választ ír. :)
Ő 20L, én 20F.
Ha többet érzel iránta mint barátság akkor a barátság sem jó megoldás.Mindent vagy semmit alapon kellene döntened szerintem.
Tehát vagy a barátsága vagy a szerelme.Az első sem tuti meg a 2. sem.
Úgy deríthetnéd ki hogy elmondod neki az érzéseidet..
Elmondod hogy ő egy jó barát de szeretnél többet, ha nem megy akk nem, de semmiképp sem szeretnéd hogyha a barátságotokon ez rontana..
Ezt mondd és kész..
Hát nehéz helyzet... :/
Az mennyire lehet életszerű, hogy az előző rossz kapcsolata után rájött, hogy igazából adnia kellett volna egy esélyt nekem, és most így próbálja tudtomra adni, hogy próbálkozzam, de mivel ő is visszafogott és nem tudja, hogy mennyire riasztott el a korábbi kudarc, nyíltabb nem mer lenni?
visszafogott mármint a kapcsolatotokat illetően vagy alapvetően a személyisége visszafogott (introvertált)?
Annyit tok erre mondani hogy lánynak férfi kell. Ha úgy mész oda hozzá mint egy férfi, tele önbizalommal, hittel, és azzal hogy kifejezed az érzéseidet, ezek már önmagában nagy szavak..szerintem így a legnagyobb az esélyed.
A visszafogottat úgy értettem, hogy noha mosolygós-barátságos mindenkivel, nem jár bulizni, inkább tanul, elfoglalt, meg párkapcsolatok terén sem tűnik kezdeményezőnek, ezért tapasztalatlan.
Én meg mivel, eddig nem jött össze semmi, szintén nem vagyok az önbizalom szobra.
Utolsó válaszolónak: bár van számos közös barát és ismerős, én eddig azt tapasztaltam, hogy ezek a kerülőutas megoldások nem működnek.
A másik, hogy beépíteni a kérdésbe az esetleges negatív kimenetelt, nem rontja az esélyeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!