Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy próbáljam meg újra Vele,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Inspector callahan kérdése:

Hogy próbáljam meg újra Vele, hogy jobban sikerüljön?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tavaly egyik évfolyamtársam megtetszett, akinél sajnos az ügyetlenségem miatt kosarat kaptam (nem igazán vagyok sikeres a csajozásban, annak ellenére, hogy nem nézek ki vállalhatatlanul, és van aki szerint a humorom se rossz :-( ), de továbbra is jóban maradtunk. Azóta a télen volt egy pasija (talán életében először), de szakítottak, és most ismét sokat beszélgetünk, úgy érzem, hogy kezdünk közel kerülni egymáshoz, és én még mindig szerelmes vagyok belé. Az a probléma, hogy a tavalyi kudarc erősen korlátoz, mert kétszer nem akarok pofára esni, és a barátságát sem veszteném el. Hogyan deríthetném ki, hogy megváltozott-e a hozzá(m)állása, ő lépne-e tovább barátságnál? Köszönöm mindenkinek, aki veszi a fáradságot és normális választ ír. :)

Ő 20L, én 20F.

2010. ápr. 14. 23:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ha többet érzel iránta mint barátság akkor a barátság sem jó megoldás.Mindent vagy semmit alapon kellene döntened szerintem.

Tehát vagy a barátsága vagy a szerelme.Az első sem tuti meg a 2. sem.

2010. ápr. 14. 23:48
 2/12 enzo. válasza:
Kettőn áll a vásár ahogy mondani szokás,azt hogy te szerelmes vagy belé az 1 dolog.Ha látod rajta hogy ő is érez valamit ami több mint barátság akkor lehet csak valami.Ha pedig nincs ilyen akkor pedig lépj tovább annyi lány van még a világon akik még rád várnak,fiatal vagy
2010. ápr. 15. 01:13
 3/12 anonim válasza:
egyetértek az előttem szólókkal, csak még azt hozzátenném h vigyázz, mert lehet h a kudarcod iránt érzett udvariasságból vagytok egyre jobban. Mielőtt bármibe belekezdenél nagyon alaposan gondold végig! (lehetőleg akkor amikor ő nincs a közeledben):D bocsi ha kicsit érthetetlen lett a megfogalmazásom. szurkolok! :)
2010. ápr. 16. 18:11
 4/12 anonim ***** válasza:

Úgy deríthetnéd ki hogy elmondod neki az érzéseidet..

Elmondod hogy ő egy jó barát de szeretnél többet, ha nem megy akk nem, de semmiképp sem szeretnéd hogyha a barátságotokon ez rontana..

Ezt mondd és kész..

2010. ápr. 16. 18:40
 5/12 A kérdező kommentje:

Hát nehéz helyzet... :/

Az mennyire lehet életszerű, hogy az előző rossz kapcsolata után rájött, hogy igazából adnia kellett volna egy esélyt nekem, és most így próbálja tudtomra adni, hogy próbálkozzam, de mivel ő is visszafogott és nem tudja, hogy mennyire riasztott el a korábbi kudarc, nyíltabb nem mer lenni?

2010. ápr. 16. 19:57
 6/12 anonim ***** válasza:

visszafogott mármint a kapcsolatotokat illetően vagy alapvetően a személyisége visszafogott (introvertált)?

Annyit tok erre mondani hogy lánynak férfi kell. Ha úgy mész oda hozzá mint egy férfi, tele önbizalommal, hittel, és azzal hogy kifejezed az érzéseidet, ezek már önmagában nagy szavak..szerintem így a legnagyobb az esélyed.

2010. ápr. 16. 20:24
 7/12 anonim ***** válasza:
Nos. Érdekes egy helyzet megint... Hogy hogyan deríthetnéd ki ,hogy bejössz-e neki? A klasszikus megoldás az lenne ,hogy keresel egy olyan barátot ismerőst akivel mindketten szoros baráti kapcsolatban vagytok. És megkéred rá ,hogy kérdezze meg. Nos amennyiben ez nem megoldás akkor azt mondanám ,hogy vedd elő a férfias éned :D és menj fejjel a falnak. Én ha ilyen helyzetbe kerültem egyszerűen megkérdeztem ha segít valamit én azt mondtam hogy: Szia már rég óta csak rád tudok gondolni. Nem tudom ,hogy hogyan fogsz ezek után gondolni rám ,hogy tudod de remélem még ha nem is kölcsönösen érzel legalább barátok maradhatunk :) Még valami drága barátom: Tudd ,hogyha normálisan fogalmazol nem vesztek össze. Ne legyél sem bunkó sem határozatlan. Ezt nagyon nem bírják a csajok. Itt vedd elő a legkiskutyásabb éned :D És akkor tuti a hatás. Ha más nem is a barátságát nem veszted el. -...Perfect...-
2010. ápr. 16. 20:42
 8/12 A kérdező kommentje:

A visszafogottat úgy értettem, hogy noha mosolygós-barátságos mindenkivel, nem jár bulizni, inkább tanul, elfoglalt, meg párkapcsolatok terén sem tűnik kezdeményezőnek, ezért tapasztalatlan.

Én meg mivel, eddig nem jött össze semmi, szintén nem vagyok az önbizalom szobra.

2010. ápr. 16. 21:04
 9/12 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszolónak: bár van számos közös barát és ismerős, én eddig azt tapasztaltam, hogy ezek a kerülőutas megoldások nem működnek.

A másik, hogy beépíteni a kérdésbe az esetleges negatív kimenetelt, nem rontja az esélyeket?

2010. ápr. 16. 21:12
 10/12 anonim ***** válasza:
Nos nem. Ha megmondod azzal adsz neki egy támpontot. Ez egyfajta magabiztossághoz vezet nála ami ugye önbizalmat ad. Ez itt a lényeg. Attól hogy vannak rossz tapasztalataid a kerülőutakkal azok még járhatók persze nem kötelező. Úgy ahogy más sem. Én csak ötleteket adok. -...Perfect...-
2010. ápr. 16. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!