Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőkkel van probléma, vagy velem?
Nem egyszer lett vége azért a randinak, mert besértődtek a nők.
Legutóbb tegnap volt egy eset. Kávéztam egy pszichológusnak tanuló lánnyal. Jó fej volt, de ettől független nem tartom sokra ezt a szakmát meg úgy általában a bölcsészeket sem. Ráadásul nagyon sokat viccelődött, abszurd, fekete humora volt a csajnak és néha egész hangosan nevetett a kávézóban és még egy nagyon kicsit "dark", rockzene kedvelő beütése is volt.
Közben szó esett a komolyabb tervekről, ő semmit nem tudott mondani, csak habogott, hogy terapeuta akar lenni. Mondtam, hogy ne sértődjön meg, de szerintem nem jó alapanyag ahhoz, ha tényleg jó akar lenni, akkor meg kellene, hogy komolyodjon, és különben sem a legértékesebb szakma ez. Erre kiosztott elég durván, hogy ne szóljak bele, nem is ismerem. Bocsánatot kértem, és elmagyaráztam, hogy ez reflex, mert mi férfiak folyamatosan kapjuk a kritikát, álljuk a sarat, védjük magunkat, érvelünk, reagálunk, fejlesztjük magunkat állandóan, és tudom, hogy nem kellett volna tőle ezt elvárnom, hiszen nekik nem szokásuk. Esküszöm nem sértésből mondtam, puszta ténynek érzem, ezt is elmondtam. Egyáltalán nem akartam bántani, tényleg megbántam, hogy kritizáltam, mert a nők 99%-a tényleg nem tud ezzel mit kezdeni. Szóval teljesen őszinte volt a megbánásom és a körítés is.
De felállt és otthagyott.
Velem van baj vagy ez is csak visszaigazolja, amit megfogalmaztam? A nemük felé tett kritikát sem dolgozzák fel.
Miért van az, hogy a nárcisztikus, arrogáns, nulla szociális készséggel rendelkező emberek MINDIG azzal jönnek, hogy "de hát én csak őszinte voltam!!!" ??
És a hímsoviniszták azzal, hogy "de hát én IMÁDOM a nőket!!" ?
Persze a legjobb a kettő együtt... :D Keverjük össze az egészt egy mérnökkel vagy informatikussal, aki azt hiszi attól lett félisten, hogy elvégezte a BME-t és biztosan tudja, hogy minden bölcsész gyökér...
És már kész is van a gyakorira "Miért hülye minden nő?" kérdéseket írogató homo sapiens. :D
Mivel a kérdező szép kerek, összetett mondatokban fogalmaz és a helyesírása is remek, ezért halvány esélyt látok rá, hogy kamu a kérdés. Legalábbis remélem.
Hát ezt te szúrtad el többször is.
1. A pszichomókus annyira nem rossz azért, megélni meg lehet belőle legalábbis.
2. Elmondhatod a véleményedet, de mivel sok közöd alapból nincs hozzá, így egy kicsit burkoltabban illett volna.
3. Ebben az önfejlesztésben ugyan nagyon kevés igazság van, csak az senkit nem érdekel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!