Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőkkel van probléma, vagy velem?
Nem egyszer lett vége azért a randinak, mert besértődtek a nők.
Legutóbb tegnap volt egy eset. Kávéztam egy pszichológusnak tanuló lánnyal. Jó fej volt, de ettől független nem tartom sokra ezt a szakmát meg úgy általában a bölcsészeket sem. Ráadásul nagyon sokat viccelődött, abszurd, fekete humora volt a csajnak és néha egész hangosan nevetett a kávézóban és még egy nagyon kicsit "dark", rockzene kedvelő beütése is volt.
Közben szó esett a komolyabb tervekről, ő semmit nem tudott mondani, csak habogott, hogy terapeuta akar lenni. Mondtam, hogy ne sértődjön meg, de szerintem nem jó alapanyag ahhoz, ha tényleg jó akar lenni, akkor meg kellene, hogy komolyodjon, és különben sem a legértékesebb szakma ez. Erre kiosztott elég durván, hogy ne szóljak bele, nem is ismerem. Bocsánatot kértem, és elmagyaráztam, hogy ez reflex, mert mi férfiak folyamatosan kapjuk a kritikát, álljuk a sarat, védjük magunkat, érvelünk, reagálunk, fejlesztjük magunkat állandóan, és tudom, hogy nem kellett volna tőle ezt elvárnom, hiszen nekik nem szokásuk. Esküszöm nem sértésből mondtam, puszta ténynek érzem, ezt is elmondtam. Egyáltalán nem akartam bántani, tényleg megbántam, hogy kritizáltam, mert a nők 99%-a tényleg nem tud ezzel mit kezdeni. Szóval teljesen őszinte volt a megbánásom és a körítés is.
De felállt és otthagyott.
Velem van baj vagy ez is csak visszaigazolja, amit megfogalmaztam? A nemük felé tett kritikát sem dolgozzák fel.
Majd felnő, ne kislányokkal randizz! :)
Hány éves volt?
Veled. Nem is értem mit vársz.
Hímsoviniszta, arrogáns, öntelt fszrágó vagy, már bocs.
Lehet lepontozni! ;)
Te autista vagy? Szerinted, hogy fog reagálni egy lány/nő, amikor gyakorlatilag egy idegen kritizálja a személyiségét, tanulmányát, leendő munkáját és úgy az egész lényét fél óra ismertség után?
Egy randi nem a megfelelő fórum arra, hogy kinyilvánítsd miért is "nem jók semmire" a nők.
24/F
Szerintem az elsőn kívül az összes válaszoló sértett önérzetű nő. :D
Én egyszerűen csak őszinte vagyok. Imádom a nőket, egy nővel akarom leélni a hátralévő életem, de ez nem jelenti azt, hogy el fogom ismerni bennük a férfias értékeket, amik nem léteznek. Nem felnézni akarok a nőkre, nem megérteni akarom őket, hanem szeretni.
"nem megérteni akarom őket"
Ez a veszély nem fenyeget.
"A nőkkel van probléma, vagy velem?"=> Ehhez a többit el se kell olvasni már, itt eldől, hogy veled.
Mivel a "nők" egy általánosítás, te meg egymagad szerepelsz a kérdésben, alapból adja magát a dolog, hogy nem mindenki más a hibás, ha neked van velük bajod.
Nem a víz a hülye, ha a kacsa nem tud úszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!