Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megismertem a tinderen egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismertem a tinderen egy nagyon szimpi srácot, de valami nem stimmel. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szombat este kezdtünk írogatni, pár óra múlva beszéltünk is telefonon, tök értelmes, intelligens srác, örültem is, hogy na ez most lehet jó lesz. Ő dobta fel, hogy kedd délután találkozzunk. Én meg mondtam, hogy oké. Még vasárnap is írt a facen, hogy jóreggelt stb.... délután is írt, de már jóval visszafogottabban. Ma meg már abszolút semmi, pedig sokat online. Mindig ő kezdeményezte a beszélgetéseket, én nem akartam nyomulós lenni, de most azt gondolom, ebből már nem lesz semmi. Írjak neki? A legelső beszélgetésünk, meg a telefonálást leszámítva nem voltak mélyreható társalgásaink, bár jól indult. Írjak rá?
2016. júl. 4. 16:56
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Nem lett semmi... se randi, se semmilyen kommunikáció
2016. júl. 6. 17:06
 32/33 anonim ***** válasza:
full ugyanez nálam is :D
2016. júl. 7. 16:25
 33/33 anonim ***** válasza:

Sajnálom csajszi.

De legalább volt kilátásban valami.

Nekem még matchem sem volt....

2016. júl. 8. 01:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!