Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem a tinderen egy nagyon szimpi srácot, de valami nem stimmel. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szombat este kezdtünk írogatni, pár óra múlva beszéltünk is telefonon, tök értelmes, intelligens srác, örültem is, hogy na ez most lehet jó lesz. Ő dobta fel, hogy kedd délután találkozzunk. Én meg mondtam, hogy oké. Még vasárnap is írt a facen, hogy jóreggelt stb.... délután is írt, de már jóval visszafogottabban. Ma meg már abszolút semmi, pedig sokat online. Mindig ő kezdeményezte a beszélgetéseket, én nem akartam nyomulós lenni, de most azt gondolom, ebből már nem lesz semmi. Írjak neki? A legelső beszélgetésünk, meg a telefonálást leszámítva nem voltak mélyreható társalgásaink, bár jól indult. Írjak rá?2016. júl. 4. 16:56
11/33 anonim válasza:
Szerintem is talalt egy masik csajt. :(
12/33 A kérdező kommentje:
lehet :D én is erre gondoltam, hogy akadt a horgára egy nálam jobb... :)
2016. júl. 4. 17:24
13/33 A kérdező kommentje:
Akkor hagyjam a francba, és ne írjak neki? szívem szerint nem tenném, ő a férfi.... ő kell vadásszon
2016. júl. 4. 17:28
15/33 anonim válasza:
Nő vagyok,de azt a kényelmet Sosem engedtem meg magamnak,hogy csak ülök,és elvárjam hogy mindenért a pasi kezdeményezzen.
16/33 anonim válasza:
Van olyan, hogy nem jön be neki a hangszíned, beszédstílusod. Én is jártam már így nővel. Ezért is fújtam le a találkozót, nem feltétlen mást talált. Szerintem hagyd.
17/33 A kérdező kommentje:
hát lehet... én is ezért szerettem volna a hangját hallani, ezért kértem, hogy telefonáljunk. nekem nagyon bejött az övé...de pedig még utána is írta, meg még tegnap is írta, hogy akkor kedd.... na mindegy... nem írok... ha akar valamit, ír...
2016. júl. 4. 17:41
18/33 anonim válasza:
Ha ennyire érdekel akkor nehéz lenne ennyit írni?:
Szia! :) Akkor áll a holnapi randi?
26 évesen ne legyél már ilyen szerencsétlen :D
19/33 anonim válasza:
#18 vagyok
Most látom..
" meg még tegnap is írta, hogy akkor kedd"
Akkor meg mibajod? :D hányszor írja le, hogy kedden randi??
De mint mondtam...ha ennyiszer kell neked elmondani valamit akkor írj rá.
20/33 anonim válasza:
Ugy nez ki, nem vagy olyan, akire erdemes vadaszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!