Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megismertem a tinderen egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismertem a tinderen egy nagyon szimpi srácot, de valami nem stimmel. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szombat este kezdtünk írogatni, pár óra múlva beszéltünk is telefonon, tök értelmes, intelligens srác, örültem is, hogy na ez most lehet jó lesz. Ő dobta fel, hogy kedd délután találkozzunk. Én meg mondtam, hogy oké. Még vasárnap is írt a facen, hogy jóreggelt stb.... délután is írt, de már jóval visszafogottabban. Ma meg már abszolút semmi, pedig sokat online. Mindig ő kezdeményezte a beszélgetéseket, én nem akartam nyomulós lenni, de most azt gondolom, ebből már nem lesz semmi. Írjak neki? A legelső beszélgetésünk, meg a telefonálást leszámítva nem voltak mélyreható társalgásaink, bár jól indult. Írjak rá?
2016. júl. 4. 16:56
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Megbeszéltétek a randit, akkor addig minek írogasson? Majd találkoztok, és akkor beszélgethettek. Sokkal jobb, mint pötyögni...
2016. júl. 4. 21:07
 22/33 anonim ***** válasza:
Majd írj mi lett végül is
2016. júl. 5. 01:01
 23/33 anonim ***** válasza:
Bármilyen fura is lehet, de valószínűleg inkább személyesen szeret beszélgetni és a Facebookot, meg egyebeket csak programmegbeszélésre használja. De persze az is lehet, hogy gyökér és épp 3 másik lánnyal beszél közben. Ha helyes, népszerű csávó, akkor sok párja van és a második verzió a valószínűbb.
2016. júl. 5. 08:54
 24/33 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ! Szerintem vonzó srác a képek alapján, el tudom képzelni, hogy sok másikkal is irogat. Amúgy nem írt tegnap egész nap semmit, pedig folyton elérhető kb. Azért egy 2 soros valamicskét szerintem odabökhetett volna,ha érdekekném. Talán mégse jövök be neki annyira, vagy mégse fogta meg őt úgy a beszélgetésünk. De már nem izgat annyira, elkönyveltem, hogy nem érdeklem, mert akiket igen, azok azért sosem ennyire passzívak. Kétlem, hogy benyögi napközbe, hogy "akkor áll a mai? " de ha mégis, akkor írok ide azért, ha már ennyien írtatok, köszi nektek :))
2016. júl. 5. 09:17
 25/33 anonim ***** válasza:

Én még mindig azt nem értem ha ennyire érdekel akkor miért nem írtál rá, hogy áll e a randi.

Meg akkor most ha ma sem ír akkor el sem mész? És mi van ha ő meg elmegy...

De tegyük fel tényleg nem érdekled...akkor meg minek téped magad rajta? :D szintén csak egy kérdés lenne és le lenne tudva...

Vagy ez csak számomra érthetetlen? :D

2016. júl. 5. 09:52
 26/33 A kérdező kommentje:
Nem beszéltünk meg konkrét helyet és időpontot, csak nagyjából, hogy délután, meg felvetettünk 1-2 helyszínt. Szóval nincs hova konkrétan odamenni egyikünknek se. Nem írok rá, mert ő a férfi. Nem hiszem, hogy én kellene futkossak utána, hogy akkor randi? Lehet mások ezt másképp gondolják... Ha már legalább 1 személyes talin túl lennénk, és jól sikerült volna, valószínűleg nem kéretném magam, hogy nem írok rá... de így.. :)
2016. júl. 5. 14:15
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Ja hogy lényegében nem beszéltetek meg semmit...hát ok :D

Persze hogy nem kell a nőnek a férfi után futkosni...de téged érdekelt mivan, hisz nem lenne a kérdés sem ha nem érdekelne...és ezt nem értem :D hogy akkor miért nem kérdeztél rá.

2016. júl. 5. 14:30
 28/33 anonim ***** válasza:
Azért írhattál volna neki, hogy akkor mikor és hol találkozzatok, mert ha nem találkoztok, akkor másként szervezed a napod... ha délután 5-kor ír, hogy na figyelj legyél itt és itt, akkor ugrassz és rohanni fogsz?
2016. júl. 5. 16:10
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Szóval neked fontosabb egy hülye szabály, minthogy legyen egy jó kapcsolatod, vagy hogy egyáltalán megismerj, kommunikálj egy másik emberi lénnyel. Praktikus gondolkodás ftw.

Légyszi tegyél ki valami táblát magadra, hogy messziről elkerülhesselek.

2016. júl. 5. 16:30
 30/33 anonim ***** válasza:
Szia. Na lett randi vagy nem? 😉
2016. júl. 5. 22:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!