Megismertem egy sracot tinderen. Megkerdezzem tole?
Kb 3 hete beszelunk, lassan 2 hete facebookon (nem folyamatosan). Athivott magahoz filmezni, de felek a talalkozastol. Nem tudom, hogy mennyire nezegette a kepeimet, de en teltebb fajta vagyok....
Nem tudom, h megkerdezzem -e es ha igen, akkor hogy... Talan ugy, hogy megkerdezem, hogy bejonnek -e neki a telt lanyok?
Gondolom csupa arcképed van fenn tinderen is, nem ?
Ha nem hülye, már ebből tudja, h husi vagy.
25/F
Ne menj át egy fiúhoz, akivel még sose találkoztál!!!
Ki tudja, hogy hova visz, hányan lesznek ott, mit akarnak.
Találkozzatok nyilvános helyen. Aztán ha már normálisan ismered, akkor esetleg felmehetsz hozzá.
Egyébként meg biztosan megnézte a képeidet, úgyhogy tudja, hogy milyen vagy.
Koszi a valaszokat!
Tinderen csak arckepek vannak, de az arcomon nem latszodik, h telt lennek.
Facebookon mar vannak olyanok, amin latszodik...
Ha lenne egy vallalkozo szemely, aki 5 percig az ismerosom lenne es vegignezne a kepeimet, az kerem irjon privatban! :)
Tul helyes a srac, de csak nem olyan idiota, hogy nem nezi meg az osszes kepemet 😒
Biztosan megnézte a képeidet! Ne aggódj ezen!
Én inkább a biztonságod miatt aggódnék!
Én teltebb alkat vagyok, és szoktam tisztázni, el lehet vele kerülni a kínos szitukat. (Mondjuk eleve van fent egész alakos képem is, ezzel magam kímélem meg attól, hogy a randin közölje bárki, hogy "bocs, nem vagy az esetem".)
De a kép ellenére szoktam szóban is tisztázni, hogy husisabb alkat vagyok, már az elején.
(Ennek köszönhetően még nem volt rosszul elsült randim.)
Én azt szoktam csinálni, hogy amikor a külső tényezőkre, vagy korábbi ismerkedési tapasztalatokra terelődik a szó, akkor megemlítem, hogy egyébként husis alkat vagyok, ez van, akinek bejön, van, akinek kevésbé, de én jól érzem magam a bőrömben, és olyanokkal érzem jól magam, akiknek így jövök be, ahogy vagyok. Aztán erre valahogy reagálnak. :) (Általában pozitívan.)
Ti nők azon miért nem aggódtok ennyit, hogy a férfit esetleg ne alázzátok meg?
Ja mert kifejezetten ezt élvezitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!