Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ismerkedik mindenki neten? (Többi lent)
Nem akarom elhinni és elfogadni sem, hogy mindenki a net mögé bújik (még az is akinek nincsenek önértékelési problémái) miért nem módi, hogy csak úgy odamegyünk az emberhez?
A múltkor bezzeg egy felnōtt férfinak volt bátorsága leszólítani.
Ezt a velem egykorú fiúk miért nem tudják megtenni, miért ennyire élhetetlenek?!
Könyörgöm nem harapunk!!
19/L
Elmondom az én indokaimat:
- kifejezetten hozzám illő személyiségét keresek, ami nem nő minden második utcasarkon, és első látásra se látszik ki. A leszolíthatgatás ilyen szempontból színtiszta lutri.
- van némi szociális ügyetlensègem, az első találkozásokkor lámpalázas vagyok, izgulok, nem a legjobb formámat hozom. A leszólítgatás félig erre épül, tehát nincs értelme olyat erőltetni, amiben nem vagyok jó.
- a másik fele a külső, amiben szintén nem vagyok valami jó.
Mindezek ellenére amúgy kifejezetten jófej, rendes, okos még satobi embernek ismernek, de ha a legeslegeslegelső benyomásra nem tudom ezt elhitetni vele (sem azt, hogy valami szuperszociális partyarc vagyok, ami nem vagyok), akkor eleve halott ügy. Ha megpróbálnám, biztosan bunkó elküldések lennének, mert hát nektek szabad, pláne ilyenkor. Ha leszólítok, az se jó, ha nem, az se jó, szóval inkább csinálom, amihez kedvem van.
Az a nōi átlag amibe nem mindenki esik bele ahogy én sem
És az meg az ō hibájuk, hogy tapintatlanok és agyalágyultak, hogy nem tudják elutasítani finoman az embert, ez tény a felesleges és nyílvánvaló linkeskedésükkel karöltve
Rendben kérdező, te akkor más vagy, de ettől még te is velünk együtt szívsz, hisz mint látható, a többi lány elveszi a bátorságunkat, így hozzád sem közelítünk, mert(hibásan) egy kalap alá veszünk velük téged is.
Patthelyzet.
27F
én imádok utcán ismerkedni, ez lenne a lényeg ha már egy városban élünk. sok helyen én is azt látom hogy csak együtt telefonoznak az emberek, és ez még a szorakozo hely, máshol meg fülhallgató, könyv, stb, őket nem akarom zavarni.... olyanokat keresek, akik szintén valami emberi ingerre várnak, és ha egymást keressük, akkor sose lesz elküldés meg bunkózás a vége, örülsz a másiknak lehet hogy 5 percig, mert épp megjön a busza, aztán szevasz, vagy lehet hogy jobban belementek, egész estés sztorizássá alakul a történet. örültök egymásnak aztán szevasz, ha meg valami komolyabb annál jobb. mielőtt megközelitek valakit szeretek a szemébe nézni.
nemtől, kortól függetlenül én odamegyek emberekhez, bárhol. zebrán, sajtpult előtt, mit számit? ha adja a szitu. sose habozva, inkább rögtön azonnal reagálva a körülményekre, vagy a másik emberre.
vagy akik ingáznak minden reggel melóba-suliba eseleg vonaton, buszon kuka csöndben ülni egymás mellett az olyan furcsa. ... szolitsátok meg egymást, ki merre megy, mit csinál, izgul vmiért, vagy örül vminek, stb stb...
általában látni az embereken, hogy ki a aki unatkozik, és nincs jobb dolga -- ergo vár valami ingerre, LEGYEN már VALAMI, bármi...
vagy pl ki az aki vár egy konkrét valamire, valakire és nem akarja hogy zavard.... de ez látszik.
gondolj bele.... te is épp azért vagy ott... mindenki ezt akarja... jó kalandozást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!