Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ismerkedik mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ismerkedik mindenki neten? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Nem akarom elhinni és elfogadni sem, hogy mindenki a net mögé bújik (még az is akinek nincsenek önértékelési problémái) miért nem módi, hogy csak úgy odamegyünk az emberhez?

A múltkor bezzeg egy felnōtt férfinak volt bátorsága leszólítani.

Ezt a velem egykorú fiúk miért nem tudják megtenni, miért ennyire élhetetlenek?!

Könyörgöm nem harapunk!!

19/L

2016. júl. 2. 22:12
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Jó ez az internet, meg ez az oldal, egyszer akartam elküldeni a választ, aztán elküldte 3-szor kb.
2016. júl. 2. 22:22
 12/32 anonim ***** válasza:
6%
Én például nem ismerkedek nőkkel interneten. Nahát, hogy mik vannak... kapásból nem válaszolok semmilyen kezdeményezésre. Ellenben elég fura nőkbe botlok interneten kívül... egyik flúgosabb, mint a másik.
2016. júl. 2. 22:23
 13/32 anonim ***** válasza:
Én nem kérek az élőben ismerkedésből. Vannak főbb vonalak, amiket keresek egy férfiban, és neten sokkal gyorsabban, könnyebben megtudom, megfelelnek-e ezeknek a kritériumoknak. Élőben meg lehet, elsőre tök jó minden, aztán jön a pofáraesés, hogy köze sincs azokhoz a bizonyos dolgokhoz.
2016. júl. 2. 22:26
 14/32 A kérdező kommentje:
Na ezaz a másik, hogy mindenki nyomkodja a telefonját, miért könyörgöm fōleg 0/24-ben én eltudok lenni a telefonom nélkül az utcán pedig fiatal vagyok?!
2016. júl. 2. 22:27
 15/32 anonim ***** válasza:
Akkor egyszer tedd meg, hogy szembe jössz velem ok ? ;)
2016. júl. 2. 22:31
 16/32 anonim ***** válasza:
Kérdező, azért mert te elvagy a telefonod nélkül, más nem feltétlenül akar. Én mindig vagy könyv, vagy telefon mögé bújok, kötök vagy bármi, mert egyébként unatkozom, és nem akarok idegen emberekkel kontaktusba kerülni. Megvannak azok az emberek, akiket szeretek, ha velük vagyok, a legszülségesebbek miatt veszem csak elő a telefont. De nem mindenki akar idegenekkel foglalkozni...
2016. júl. 2. 22:34
 17/32 anonim ***** válasza:
42%
6-os vagyok. Miért lettem lepontozva????
2016. júl. 2. 22:34
 18/32 anonim ***** válasza:
71%

Hidd el nekem, hogy haraptok.

Minden nő vígan hirdeti, hogy ő egy tündér, ha leszólítják, de az utolsó 10 próbálkozásom mind életem legmegalázóbb élményeinek listáján végezte.

A csúnyább lányok ráadásul sokkal undorítóbban nyilvánultak meg.

Szóval de, haraptok és nem is kicsit.

2016. júl. 2. 22:43
 19/32 A kérdező kommentje:
Persze mert a végén ō maga is elhiszi, hogy szép mivel te meg leszólítod ezzel adva alá a lovat 18-as
2016. júl. 2. 22:48
 20/32 anonim ***** válasza:

Igen drága, de akkor ez volna a 22-es csapdája?

Ha nem szólítom le, nem lesz az enyém, de ha leszólítom, azzal adom alá a lovat, nálam jobbat akar majd, tehát nem lesz az enyém.

Elmondod hát, hogy mi volna a nyerő taktika?

2016. júl. 2. 22:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!