Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovabb, varjak meg par randit?
Figyelt kérdés
Masodik talakozasunk volt, elbeszelgettünk, de valahogy nem ereztem most azt a tüzet, mint elsöre. Mondta h sokaig melozik, utana meg föz. Lattam rajta h faradt. Parszor megsimogattam a vallat. Bucsuzaskor viszont atölel, adott puszit es simogatta a hatamat. En mar szivesen adnek neki legalabb szajra puszit, vagy a kezet megfognam, de nem tudom,mintha o meg nem allna keszen. Vagy nem tudom . Szimpatikus, jo az alakja, komoly.2016. jún. 28. 20:14
1/6 anonim válasza:
"valahogy nem ereztem most azt a tüzet, mint elsöre"
"Bucsuzaskor viszont atölel, adott puszit es simogatta a hatamat."
a tüzet magadban, vagy benne nem érezted?
23F
2/6 anonim válasza:
lehet csak az volt a baj, hogy fáradt volt, de amúgy minden oké és ő is érdeklődik
ha amúgy tetszik, várj még egy kicsit
3/6 A kérdező kommentje:
1. Magamban nem ereztem. De latszott rajta renyleg h kivan.. adok idöt neki is, meg magamnak is. Nem akarok elhamarkodottan donteni.
2016. jún. 28. 20:51
4/6 anonim válasza:
szerintem más volt a kisugárzása nyúzottan és azért nem érezted, hogy annyira meg lenne a tűz...azért még ne szalassz el egy jó lehetőséget, mert épp rossz passzban volt a lány...
23F
5/6 anonim válasza:
Komolyan mondom ettől a tűz dumától kifutok a világból. Milyen tüzet akarsz érezni 2 találkozó után,mikor még nem is ismerted? Szerintem túl sok Hófehérkét,meg csipke Rózsikát néztél... A szerelem nem első látásra jön,hanem kialakul bennünk a másik fél megismerésével. A pozitív tulajdonságai,megjelenése,stb szép lassan felépíti a másik félben azt amit kell. Nem tudom mennyi idős vagy,de van egy tippem...Ha meg neked az,a 2ik találkozón nem elég,hogy átölel,simogat. Akkor tudlak sajnálni...
6/6 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem azonnal alakul ki, az előző páromnál is pár hét eltelt, mire beleszerettem. Mennyi idős vagyok? 28. Csak még nincs akkora tapasztalatom, bocs! Mennyi vagyok? 28. Csak nincs sok tapasztalatom. Eddig 2 volt életembe, ami komoly volt. (az előző párommal 6 órát randiztam elsőre, és a végén már fogtuk egymás kezét, és csók is volt). Ez volt az etalon nekem. De nyilván minden ember más és más, meg kell ismerni. Úgyhogy hagyok időt magamnak is. Valóban, mivel érzékeny tipús vagyok, sok romantikus filmet nézek.
2016. jún. 28. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!