Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már egyszer randiztunk, de azt mondta várjak, most hogyan tovább?!
80% os, mibol gondolod, hogy a kerdezo egy kiherelt haver?
Amugy tenyleg buktad , sajnalom, es nem a kihereltseg miatt, hanem mert szimplan hiaba vagy jo fej, adott esetben kedves, nem nezel ki eleg jol /ertem ezalatt azt, h a csaj nalad jobb fizimiskaju hapsikhoz van szokva, ill lehet penzesebbekhez is/
Ezeken mulik a dolog, keresgelj tovabb tehat /ertelem szeruen nem mondott igazat azzal, h nem heverte ki azexet, a valosag az, h nem vagy eleg jo hapsi neki/
'Elotte kigyurt palija volt, es nemtetszett....'
Na ez egy tipikus kamu. Ez ugy szokott lenni, hogy eszrevesz esetedben egy pozitivumot /az elozohoz kepest/ mondjuk valamivel jobb anyagi hatterrel rendeljezel. Meg eszreveszi, h az elozohoz kepest bizony sovanyabb, satnyabb, meg kevesbe joarcu vagy. Viszint az egyetlen elony miatt /vagy annak igerete miatt/ kapsz egy eselyt. /ertelemszeruen onigazol akkor, amikor azt mondja, h az elozo izmos nem is tetszett neki, en pl atlagos magassagu vagyok, volt egy csaj aki ramcuppant, az osszes addigi hapsija 190 nel kezdodott, es folyton azt mondogatta nekem, h ot nem erdekli a magassag, talald ki mi tortent ( igen, lelepett egy 2meteres mukival)
Szoval ha IRL latvanyosan szarabbul nezel ki akkor minimum miller kell legyel, h hamar legyen kovetkezo randi.
Alattad levo az erzelnekrol...illetve ahhoz kapcsolodva a kerdezonek, ne hidd el soha az ilyesmit. Egy nonek eppugy nincsenek erzelmei elso alkalommal, mint egy ferfinak. Az alacsony erzelmi intelligenciaju csajpk szoktak ossze keverni a szexualis izgalmat az erzelmekkel /ugye a kemia/ .
Kicsit osszevisszara sikerult, de gondolom erted mire akarok kilyukadni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!