Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tovább első randi után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább első randi után várjak, nagyon nyomulok? Többi lent!

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel több mint egy hónapja beszélek fészen szinte minden nap talán 2 nap volt hogy nem beszéltünk. Mindig én írtam rá az 1 hónap alatt. Talán egyszer írt rám. De ha rá írok akkor több órán keresztül beszélünk és vissza is kérdez. Megtörtént az első randi, a randin megkérdeztem tőle hogy mit gondol rólam és azt mondta hogy "nem tudom". A randi végén megkérdeztem tőle hogy későbbikben találkozhatunk-e erre is azt a választ kaptam hogy "még nem tudom", előre nem szokott tervezni. Másnap a randi után felhívtam és megint csak megkérdeztem hogy találkozhatnánk e jöv. Héten és megint csak azt a választ kaptam hogy nem tudja hogy mi lesz jöv. Héten előre nem akar tervezni. Most hagyjam egy kicsit ne írjak rá néhány napig lehet hogy gyors vagyok, vagy várjam esetleg hogy hátha keresni fog? Mi lenne a legjobb lépés? Egy hét múlva újra kérdezzem meg hogy mit gondol rólam?

2013. jún. 26. 10:07
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem egy kicsit keresd ritkábban,meg hívd fel jövő héten
2013. jún. 26. 10:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Hmm...szerintem ez jó. A "még nem tudom" nálam eddig mindig igent jelentett, de ne bízd el magad :D
2013. jún. 26. 10:31
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat így teszek :)

Még valami eszembe jutott, mit gondoltok erről:

Amikor fészen beszélünk és bókolok neki írom neki hogy mennyire jól néz ki stb. akkor mindig egy szmájlit küld vigyor vagy mosoly. Sose írja hogy köszi vagy hogy rendes vagyok vagy ilyesmi. Lehet hogy érdektelen vagyok neki, nem akar megbántani és elküldeni? vagy csak tartózkodó?

2013. jún. 26. 10:48
 4/8 anonim ***** válasza:

Én akkor szoktam ezt mondani egy srácnak, ha nem tudom, hogy mit akarok tőle. Mikor vegyes érzelmeket táplálok iránta, hogyha egyébként eszembe sem jutna összejönni vele, de most valamiért mégis tetszik.

A másik lehetőség, hogy nem tetszel neki, de nem akar megbántani. Mondjuk akkor nem szép tőle, hogy nem mondja meg világosan, hanem hagyja hogy reménykedj...

Most ne keresd egy ideig, had gondolkozzon. Azt írtad, hogy minden nap beszéltek, akkor ha most kimarad egy-két nap, talán lenne ideje átgondolni. Aztán hívd el újra. És ha akkor is kitérő választ adna, és a helyedben finoman, de lényegre törően megérdeklődném, hogy mégis mit jelent ez a 'nemtudom', mondja el, hogy mit akar, ha nem lesz semmi, akkor meg ne húzza tovább a dolgot.

L

2013. jún. 27. 20:30
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is, remélem hogy lenne kedve egy újabb találkára,mert már kicsit frusztrál a dolog hogy nem add konkrét jeleket hogy most mi van. Kezdek megőrülni...
2013. jún. 27. 21:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez nálam a szopás előjele volt :) hárít, hárít, hárít.

Állj elé, kiborul a bili.

2013. júl. 6. 17:52
 7/8 A kérdező kommentje:
És ez így is történt, hárított nem merte mondani h nem akar semmit, inkább húzta az időt és semmilyen jelet nem adott:( köszönöm a válaszokat.
2013. júl. 7. 02:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Ugye... ismerős volt a szitu. És még csak nem is ejtettek olyan nagyon pofára, csak az egóját fényeztette veled. De a szemedbe már nem tudott nézni.
2013. júl. 7. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!