Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább első randi után várjak, nagyon nyomulok? Többi lent!
Köszönöm a válaszokat így teszek :)
Még valami eszembe jutott, mit gondoltok erről:
Amikor fészen beszélünk és bókolok neki írom neki hogy mennyire jól néz ki stb. akkor mindig egy szmájlit küld vigyor vagy mosoly. Sose írja hogy köszi vagy hogy rendes vagyok vagy ilyesmi. Lehet hogy érdektelen vagyok neki, nem akar megbántani és elküldeni? vagy csak tartózkodó?
Én akkor szoktam ezt mondani egy srácnak, ha nem tudom, hogy mit akarok tőle. Mikor vegyes érzelmeket táplálok iránta, hogyha egyébként eszembe sem jutna összejönni vele, de most valamiért mégis tetszik.
A másik lehetőség, hogy nem tetszel neki, de nem akar megbántani. Mondjuk akkor nem szép tőle, hogy nem mondja meg világosan, hanem hagyja hogy reménykedj...
Most ne keresd egy ideig, had gondolkozzon. Azt írtad, hogy minden nap beszéltek, akkor ha most kimarad egy-két nap, talán lenne ideje átgondolni. Aztán hívd el újra. És ha akkor is kitérő választ adna, és a helyedben finoman, de lényegre törően megérdeklődném, hogy mégis mit jelent ez a 'nemtudom', mondja el, hogy mit akar, ha nem lesz semmi, akkor meg ne húzza tovább a dolgot.
L
Ez nálam a szopás előjele volt :) hárít, hárít, hárít.
Állj elé, kiborul a bili.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!