Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi a pasi lakásán?
Azt mondta fáradt lesz az edzés miatt, így menjek fel én hozzá, ne menjünk ki a városba. Ez lenne az utolsó alkalom találkozni a nyár előtt, mert külföldi munkán leszek. Elmondtam neki, hogy nem akarok semmit, mert véget ért egy kapcsolatom pár hónappal ezelőtt, és még nem szeretnék kötöttséget, sem szexkapcsolatot, csak ismerkedni. Jó ötlet felmenni? vagy mit tegyek?
21L 22F
semmi esetre sem fogok lefeküdni vele, ebben biztos vagyok!
csak el lehet-e így beszélgetni, vagy azt hinné azért megyek mert én is akarom?
Azt levette a srác, hogy nem akarsz kapcsolatot, mivel elmész, és nem régen lett vége egy kapcsolatodnak. De azt nem vette le, hogy nem vagy hajlandó egy kis kalandra. Vagy pont a fentiek miatt gondolja ezt. Én semmiképp sem mennék fel a lakására.
Tudod felnőtt emberek értenek a szóból. A "gyere fel hozzám", egyértelműen azt jelenti, hogy "szexet akarok".
Ennyire már értsd a virágnyelvet. Ha rádugrik, és nemet mondasz halálosan meg fog sértődni. Mert azzal, hogy felmész hozzá, már bele is egyeztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!