Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rendes/normális srácok miért nem adnak magukra?
Figyelt kérdés
2016. jún. 28. 01:40
21/26 A kérdező kommentje:
Hát attól még, mert nem büdös valaki, nem jelenti azt hogy ad magára....
De egyébként nem méregdrága holmikra gondoltam, vagy hogy ugyanannyit foglalkozzon magával, mint egy nő. Hanem néha tornászik, figyelmet fordít az öltözködésére.
2016. jún. 28. 16:18
22/26 A kérdező kommentje:
16-os, ez nem túl jó indok.....szerintem. Főleg mivel így is azzal bántják a nőket, hogy megakarják változtatni a férfiakat és sok férfi valóban nem is változik, én olyannak veszem végig, amilyen az elején.
2016. jún. 29. 00:12
23/26 anonim válasza:
Borzalmasan tudlak sajnálni ha ilyen feltételekhez kötsz egy srácot. Azok alapján amiket írsz... te sem lehetsz több egy divatku@vánál.
24/26 kiccsaj88 válasza:
Szerintem meg a kérdezõnek igaza van! Nagyon sok alkalommal tapasztaltam én is, barátok sôt csalàdtagok között is találkoztam ilyen srácokkal, illetve párkeresés alkalmával! Rendes, dolgos, intelligens, romantikus kapcsolatra vàgyò srácok (huszonévesek, vagy harmincasok) ùgy néznek ki, mint a sajàt nagyapjuk, mert ùgy öltözködnek. Vagy az alapvetô higiéniát nem tartják be. Vagy elhízottak. És sokszor nem értik hogy miért nincs senkijük sem. Ez szomorù. Akivel közelebbi viszonyban vagyok annak pròbàltam elmondani hogy ha továbbra sem változtat pl. a személyes higiéniáján, akkor bármennyire is kedves, aranyos, nem lesz baràtnôje. De mégsem vàltoztat. Mondjuk ô azt mondta hogy azért mert akkor is "csùnya" maradna, szòval teljesen mindegy mit tesz. Pedig alapvetôen egy helyes arcù, jò testfelépítésû srácròl van szò.
25/26 A kérdező kommentje:
24-es: Úgy látszik ennek az oka tényleg ismeretlen marad.... :/
2016. jún. 30. 19:01
26/26 A kérdező kommentje:
Azért nehogy már div.tk.rv. legyek, mert nincs kedvem szexelni mondjuk egy 150 kilós, sőr hasú emberrel( főleg mivel a saját alakommal foglalkozom).
2016. jún. 30. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!