Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még normális pasik, akik adnak is magukra?
Figyelt kérdés
2012. júl. 30. 19:56
2/18 anonim válasza:
Hát ja, vannak:D Milyen feltételezés ez már, hogy nem adunk magunkra? 24F
3/18 anonim válasza:
Sokadszor is elmondom: vannak, de neked nem ilyen kell, hanem jóképű, magas, gazdag.
5/18 anonim válasza:
Mit jelent, az ad magára? Komolyan érdekel.
Divatos ruha, drága parfüm? Mert emellett még lehet büdi és lehet, hogy egy szutykos kégliben kel fel reggelente.
6/18 dag válasza:
Fighter!
A lányoknál sajnos ha azt mondják hogy olyan fiu kell aki ad magára az azt jelenti, hogy a napi divatból öltözködjön, meg 30 ezer forintos parfümökkel fujja magát stb....
7/18 anonim válasza:
7-es látok én ilyet, aztán leszállnak a buszról az "alvégen", mennek az udvaros komfortnélküli putriba :(((
Akinek ez kell, meg is érdemli.
8/18 anonim válasza:
Biztos, hogy vannak. :D (mondjuk én se találkoztam még velük, de ez nem jelenti azt, hogy nincsenek. :D)
24/n
10/18 anonim válasza:
Az ilyen kérdések annyira buták...Mindenféle ember van,van ilyen,és olyan is,ha felteszel egy kérdést,hogy van ilyen,vagy olyan ember,biztos lesz,aki magára ismer belőle.A roszz kérdések leginkább a butaságból és általánosításból tudnak születni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!