Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 kérdés a masztihoz. Normális?
1.12 és fél éves vagyok és havonta 1x-2x masztizok. Ez normális? Vagy kicsit korai?
2.Kétszer próbáltam az ujjamon kívül mást is. Egy zacskótekercsből letéptem egyet kifordítottam és jól megmostam és raktam bele először ceruzát, utána egy kanál végét, utána meg vastagabbra vágytam és egy szövegkiemelőt raktam bele. Ez normális hogy nem vibrátorral masztizok. Nemi életet még nem élek. Vibrátorral találkoztam már és megpróbáltam bedugni a hüvelyembe, de nem volt jó. Valszeg nem voltam elég nedves. De szoktak 12 éves lányok vibrátorral meg a fentiekben leírt dolgokkal masztizni?
teljesen normális!
bármit csinálhatsz, ami jól esik! csak olyanokat ne dugdoss magadba, ami eltörhet és nem tudod kiszedni
Egyáltalán nem normális,hogy 12 évesen bármit dugdosol magadba.Egyszerűen nem hiszem,hogy ez jó.Még később se.
Mért nem a csiklódat izgatod???
Minden normális, ami jó.
Csak óvatosan, ne szúrd vagy vágd meg magad.
Ha nem élvezed ne csináld mert nincs rá szükséged..
15/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!