Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A rendes/normális srácok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A rendes/normális srácok miért nem adnak magukra?

Figyelt kérdés
2016. jún. 28. 01:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Komolyan igy latod? Komolyan eselyed nem lenne nálam... H van képed gondolkodást felhozni egyaltalan... XD szegénykém... Es meg csodalkozik.. :( Nagyon sajnállak... Sok sikert.
2016. jún. 28. 03:03
 12/26 anonim ***** válasza:
mert nem akarnak páváskodni
2016. jún. 28. 06:22
 13/26 anonim ***** válasza:

Na, akkor én megszólítva érzem magam.

Azért nem adok magamra, mert nincs értelme. Minek?

2016. jún. 28. 06:38
 14/26 anonim ***** válasza:
Én normális srácnak tartom magam a definíció alapján (leszámítva, hogy a nőknek csak azt a kis részét tisztelem, akik megérdemlik). Adok is magamra, de attól még se magasabb, se jobb képű nem leszek, így nem kellek senkinek.
2016. jún. 28. 08:38
 15/26 anonim ***** válasza:
akkor azt is leírhatnád, hogy mit jelent nálad az "ad magára" kifejezés???
2016. jún. 28. 09:14
 16/26 anonim ***** válasza:

Elég kemény általánosítás. Nagyon sok olyan normális, rendes srácot ismerek, aki ad magára.

De a kérdés úgy érzem rám vonatkozik, így válaszolok is. Mivel én is normálisnak és rendesnek tartom magam.

De nem adok magamra. Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy szakadt ruhában, büdösen, mosdatlanul, foghíjasan megyek emberek közé. Mindössze kövér vagyok. Csak, ahogy fentebb írta egy válaszoló, nem látom értelmét, hogy változtassak ezen. Ha jönne egy olyan nő, akivel lenne közös jövőnk, akkor érte megtenném, de magamért nem. Viszont így meg nem fog jönni, pont emiatt. Ördögi kör. De nem panaszkodom, félreértés ne essék, csak válaszoltam a kérdésre.

2016. jún. 28. 09:30
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
#16 pont magad miatt kellene változtatni és nem más miatt. Te ott leszel magadnak egész életedben, a "jött" nő meg bármikor mehet is.
2016. jún. 28. 09:55
 18/26 anonim ***** válasza:

#16 pedig minden változást pont magad miatt kell megtenned, nem más miatt.

Amúgy kérdező, én nem tudom, miről beszélsz, nekem pont a normális fiú ismerőseim adnak magukra, a suttyók néznek ki igénytelenül.

Bár ha te az alatt, hogy "ad magára", kizárólag a most divatos b..zis tuhákat érted, meg az ecsethajat, stb, akkor a te fogalmaid szerinti "igényes" srácok többsége tényleg tróger.

2016. jún. 28. 11:36
 19/26 anonim ***** válasza:

Jaa, hogy neked az az átlagos normális srác, aki Lambóval és Maseratival jár, és Tommy Hilfiger és Hugo Boss öltözteti, és a Mariott meg Intercontinental hotelben lakik, csak az Erzsébet téri sikátorok és a Dunakorzó éttermeiben kajál, mindenki más igénytelen csöves alpári?

Hát, akkor csak sajnálni tudlak, ilyen hiperelvárásokkal.

2016. jún. 28. 12:24
 20/26 anonim ***** válasza:

Na most mit értünk az alatt hogy ad magára. Valakinek az hogy a pasi jár kozmetikushoz, meg divatos ruhákban jár, meg be van lőve a sérója, meg akár mindenféle bőrápolót használ. Na ezt egy csomó srác nem teszi.

Nekem már az is ápolt ha minden nap fürdik, fogat mos, nem zsíros a haja, fésüli, használ dezodort, szóval az alapvető igényes személyes higiénia, meg ha nem is divatosan de nem úgy öltözik mint egy idióta, ebbe tökéletesen belefér a farmer-póló-tornacipő, vagy bármi amit ő szeret és nem néz ki hülyén.

2016. jún. 28. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!