Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fa_pina leszek, ha minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fa_pina leszek, ha minden ismerkedési szándékot visszautasítok az új munkahelyen?

Figyelt kérdés
Nem akarok ismerkedni, kapcsolatot sem akarok. Jól érzem magam egyedül. Csak barátságot, de látszik hogy többet akarnak, megsértődnek és direkt tartják a távolságot.
2016. jún. 25. 19:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Akik megsértődnek, azok érzelmileg még éretlenek. Nem férfiak!
2016. jún. 25. 19:49
 12/19 anonim ***** válasza:
74%
Ettől nem leszel velük rosszban (legalábbis normális helyeken). Mond nekik, hogy van valakid, akkor gyorsan véget ér ez a fázis :)
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

De én nem is értem,hogy valaki hogy kezdhet ki a munkatársával. Ha nem jól sül el a dolog,baromi kellemetlen lehet utána a hangulat. Jó,előferdülhet olyan is,hogy egy idő után valakiről kiderül,hogy ő a kizárólagos lelkitársa az embernek és ugye a szívnek nem lehet parancsolni,de azért ez is rizikós.

Ne foglalkozz velük. Tartsd a távolságot,beszélgetni,haverkodni lehet,de ha nem akarod,ne menj el egyikkel se randizni,azt ennyi.

14/19 anonim ***** válasza:
22%
Már az vagy. De nem attól, hogy a munkahelyen visszautasítasz másokat, mert az rendben van, attól nem leszel az.
2016. jún. 25. 20:15
 15/19 anonim ***** válasza:

12-nek: én azt mondtam, h van barátom, közben meg nincs. Nem megoldás ez sem, de nem tudok jobbat. Mert a köv. kérdés lenne, hogy mit dolgozik? Azért csak lenne, mert idáig nem jutunk el. Nem maradok "kettesben" sokáig a kollégáimmal, férfi, női, hogy ne a magánélet legyen a téma. Pár mondat és megyek tovább. Így viszont magamnak való vagyok.

kérdező: én feladtam ezt a témát, mert barátokat nem találok a munkahelyen, szerelmet nem szeretnék, mert nem a munkahelyen szeretném élni a magánéletemet. Vannak párok nálunk, véleményt nem tudok, mert nem vagyok egyik kollégámmal sem ilyen kapcsolatban, csak kollegiális viszonyban, ebbe pedig nem igazán fér bele a másikról való pletyi.

2016. jún. 25. 21:53
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még csak jóban sem kell lenned velük ha ennyire idióták. Ha valaki nem veszi szívesen a közeledést, akkor sosem értettem miért kell megsértődni, meg bunkózni az illetővel. Ne foglalkozz velük, nem kell puszi pajtásnak lenni a kollégákkal. Mondom ezt férfiként. Lehet lepontozni
2016. jún. 25. 22:13
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

@15: "én azt mondtam, h van barátom, közben meg nincs. Nem megoldás ez sem, de nem tudok jobbat. Mert a köv. kérdés lenne, hogy mit dolgozik?"

Igen, ez a baj a hazugságokkal, hogy újabb hazugságokat szül. De egy féligazság talán megoldás lehet, ha annyit mondasz, hogy valakivel éppen találkozgatsz, és minden további kérdésre azt lehet mondani, hogy még nem akarod elkiabálni, még nagyon az elején vagytok :)

2016. jún. 25. 22:30
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

17: ez tényleg jobb, kösz az ötletet. :)

16: szerintem azért bunkóznak, mert rosszul esik nekik, hogy kiszemelt visszautasította. Nem mindenki bírja elviselni a visszautasítást, főleg nem ilyen közel, a munkahelyen.

2016. jún. 26. 23:23
 19/19 anonim ***** válasza:
Vagy üsd el poénnal a közeledésüket,én nem is értem,mit kell ezen ennyit agonizálni :)
2016. jún. 27. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!