Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fa_pina leszek, ha minden ismerkedési szándékot visszautasítok az új munkahelyen?
De én nem is értem,hogy valaki hogy kezdhet ki a munkatársával. Ha nem jól sül el a dolog,baromi kellemetlen lehet utána a hangulat. Jó,előferdülhet olyan is,hogy egy idő után valakiről kiderül,hogy ő a kizárólagos lelkitársa az embernek és ugye a szívnek nem lehet parancsolni,de azért ez is rizikós.
Ne foglalkozz velük. Tartsd a távolságot,beszélgetni,haverkodni lehet,de ha nem akarod,ne menj el egyikkel se randizni,azt ennyi.
12-nek: én azt mondtam, h van barátom, közben meg nincs. Nem megoldás ez sem, de nem tudok jobbat. Mert a köv. kérdés lenne, hogy mit dolgozik? Azért csak lenne, mert idáig nem jutunk el. Nem maradok "kettesben" sokáig a kollégáimmal, férfi, női, hogy ne a magánélet legyen a téma. Pár mondat és megyek tovább. Így viszont magamnak való vagyok.
kérdező: én feladtam ezt a témát, mert barátokat nem találok a munkahelyen, szerelmet nem szeretnék, mert nem a munkahelyen szeretném élni a magánéletemet. Vannak párok nálunk, véleményt nem tudok, mert nem vagyok egyik kollégámmal sem ilyen kapcsolatban, csak kollegiális viszonyban, ebbe pedig nem igazán fér bele a másikról való pletyi.
@15: "én azt mondtam, h van barátom, közben meg nincs. Nem megoldás ez sem, de nem tudok jobbat. Mert a köv. kérdés lenne, hogy mit dolgozik?"
Igen, ez a baj a hazugságokkal, hogy újabb hazugságokat szül. De egy féligazság talán megoldás lehet, ha annyit mondasz, hogy valakivel éppen találkozgatsz, és minden további kérdésre azt lehet mondani, hogy még nem akarod elkiabálni, még nagyon az elején vagytok :)
17: ez tényleg jobb, kösz az ötletet. :)
16: szerintem azért bunkóznak, mert rosszul esik nekik, hogy kiszemelt visszautasította. Nem mindenki bírja elviselni a visszautasítást, főleg nem ilyen közel, a munkahelyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!