Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár helyen olvastam, hogy a nőknek a mackós pasik jönnek be, a férfiaknak meg a teltebb hölgyek. Szerintetek ez így van?
Figyelt kérdés
Kort ha tudtok írjatok. A kérdező férfi amúgy. :D2016. jún. 21. 20:09
11/16 A kérdező kommentje:
Utolsó szerintem mindkettő nő kövér az alsó képen az egyiken kb 15-20kg a másikon 5-10kg a zsír felesleg. Túl nagy különbség nincs közöttük. Nekem egyik sem tetszik igazán. Persze a mellfetisiszták erről máshogy gondolkodnak- én jobban értékelek egy karcsú formás női lábat popsit,és kissé mérsékeltebb de formás melleket. :D
2016. jún. 27. 23:07
12/16 anonim válasza:
Ez egyénfüggő.Nekem az izmos,de nem szálkás pasik is bejönnek,meg a normál alkatúak is,inkább az arc nyomja a legtöbbet a latba nálam.
13/16 anonim válasza:
Ismerek valakit, a vékony nőket szereti, kisebb fajta mellel, lapos hassal, vékony derékkal és combbal.
Nekem sem a mackós az ideálom.
14/16 anonim válasza:
Pont az ellenkezoje az igaz mint amit ide leirtak! ;)
15/16 anonim válasza:
Marmint amit a kerdesben irtal le hogy a cikkek mit irnak! Annak az ellenkezoje az igaz! ;)
16/16 anonim válasza:
nekem csöppet se jönnek be a mackós pasik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!