Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek miért van az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért van az, hogy a homo/biszex férfiaknak van vagy 6-7 klub Budapesten, a nőknek meg egy sem?

Figyelt kérdés

Mármint csodák csodájára egy van, ahova néha napján a nőket is beengedik, de olyankor ugyanúgy a férfiak is bemehetnek. Azért ez eléggé elgondolkodtató, nem?

Várom a válaszokat, hogy szerintetek miért van ez, és én is felsorolom a szerintem lehetséges okokat.

Kíváncsi vagyok, melyikkel értetek egyet, és miért, vagy nektek mi a véleményetek.

Szóval vagy azért, mert:

-nincs rá igény

*mert 10ed annyi a biszex/leszbikus nő, mint a férfi

*mert a nőknek nem ciki felvállalniuk. pl bármely klubban bepróbálkozhatnak egymásnál, hisz a viva tv már megteremtette ehhez a talajt. Szinte minden reklámblokkban meg videoklipben nők csókolóznak egymással.

Meg sok férfinak is tetszik, a hármasban felállás, de legalább is nem ítélik el a biszex nőket, sőt a leszbikusokat sem feltétlen.

-minden nő biszex, aki nem az leszbikus

-a legtöbb nő biszex

-sok nő biszex

Utóbbi 3 ok miatt is bárhol bepróbálkozhatnak egymásnál.

Nem tudom, mindenesetre furcsa, hogy nemrég még volt egy klub, vagy még van is, a café eklektika, ami elméletileg leszbikus kávézónak indult, de valamiért elszoktak onnan a leszbikus/biszex nők.

Szóval én nem látom más értelmét, minthogy azért, mert tényleg a nők nem ítélik el, ha egy nő bepróbálkozik náluk, és diszkréten kezelik a dolgot. Vagy azért, mert ez nem ciki, vagy azért, mert tényleg minden nő biszex.

Mert ugye volt már ilyen klub, de nem volt rá szükség.

Érdekes, azt hinné az ember, hogy lenne az ilyesmire igény.

2015. jan. 5. 20:21
 1/6 A kérdező kommentje:
Mármint nem csak érdekes, furcsa, felettébb furcsa, hogy mi ennek az oka
2015. jan. 5. 20:31
 2/6 anonim ***** válasza:

minden nő biszex, aki nem az leszbikus

Ez a kijelentés világi ezt kérlek indokold meg miért gondolod így.

2015. jan. 5. 20:39
 3/6 A kérdező kommentje:

Mármint nem én gondolom így:) csak talán ez is egy oka annak, hogy nincs szükség leszbikus bárokra.

Fogalmam sincs, de sose lehet tudni:) csak elmélkedek

mert azért ez felettébb furcsa nem? hogy volt egy leszbi bár, de nem jártak oda leszbik

2015. jan. 5. 20:49
 4/6 anonim ***** válasza:
de nem ugy van,hogy a az ilyen jellegű klubokba homo férfiak és leszbikus nők is bemehetnek? Mert alapvetően felesleges lenne szeparálni őket mivel egy meleg pasi nem fog rámozdulni egy leszbikus nőre gondolom.
2015. jan. 5. 21:00
 5/6 A kérdező kommentje:

én is azt hittem, de utána jártam a googliban, és volt egy oldal, ami részletesen bemutatta a budapesti meleg klubokat.

6-7 olyan volt, ahova csak férfiakat engednek be, és egy ahol néha van női este, de olyankor vaszki vazmeg a férfiak is ugyanúgy bemehetnek. Ez mi???

2015. jan. 5. 21:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez mondjuk tényleg gáz. Gondolom úgy vannak vele ezek a tulajok, hogy csak a férfiaknak kell külön mert őket éri általában negatív megkülönböztetés. Mondjuk én is úgy gondolom, hogy a leszbikus pláne a biszexuális nőket nem szokták mocskolni
2015. jan. 5. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!